Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny

Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu
iQIYI
Zobrazit dalších 6 obrázků
Trailer představuje katastrofický biják, kde planetu pohltily všudypřítomné masožravé popínavky.

V devadesát katastrofické popcornovky točily Spojené státy. Srážka s meteorem, tornádo, cesta k zemskému jádru, sopky, obří anakonda...prostě vše, na co si vzpomenete. V posledních letech přebírá v tomhle žánru štafetu Čína. Už jsme tu měli srážku s Jupiterem v Zemi na scestí, teď je tu střet s inteligentním masožravým houštím, které zachvátilo celou Zemi.

Oficiální synopse říká: Kvůli boji se suchem vyvinou lidé speciální látku, jež má podporovat růst rostlinných buněk. Čirou náhodou se ale podaří v rostlinách probudit inteligenci a osvobodit je. Rostliny se rychle rozrůstají a brzy pohltí města a zaútočí na lidi. Blíží se globální zelená vlna, co může smést celou lidskou civilizaci. Je utvořený mezinárodní zásahový tým, který má rostlinám to jejich jádra aplikovat látku, která jejich aktivitu zastaví. Čínská část týmu v troskách velkoměsta narazí na přeživší civilisty v ohrožení života a společně se snaží v ruinách přežít, aby dokončili obtížný úkol.

Premisa je béčková, úplně béčkově naštěstí nevypadá vizuální zpracování filmu. Jestli jsme na nedávno představený Jurassic Island mohli tak maximálně nadávat, tak do Restart the Earth se evidentně nacpaly nějaké prachy a na snímku dělali zruční řemeslníci. Vyloženě realisticky však snímek také nevypadá. Spíš připomíná docela vydařenou videohru. Vizuálním zpracováním dává Restart the Earth vzpomenout na hru The Last of Us, kraťas Ruin, potenciálně třeba animovaný snímek Final Fantasy: Advent Children. Film zrežíroval Zhenzhao Lin, v hlavních rolích hrají Mickey He, Mi Luo, Michelle Ye, Li Ning, Li Ruoxi, Ye Xinyu nebo Huang Kai-Lun. V Číně byl snímek uvedený už loni, teď je k vidění na platformě iQIYI. Dole v galerii najdete filmové plakáty.

Podklady a foto: iQIYI

Galerie: 7

Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu Restart the Earth: Lidstvo zachvátily myslící rostliny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest