Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená

Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Čínská společnost chce držet krok s americkou produkcí. Do svých služeb najala dokonce i Davida S. Goyera, spolutvůrce Temného rytíře.

Šílený Max: Zběsilá cesta se v čínských kinech nepromítal, a tak se společnost New Media Films rozhodla přinést lokální verzi s názvem Mad Shelia. Jak můžete vidět v přiložených ukázkách, čínská verze vizuální podobu Mad Maxe vykrádá jak může, ale nedostatek peněz je strašně vidět. O filmu mnoho nevíme. S nižším rozpočtem a převážně televizními herci se točilo na hranicích s Mongolskem, režíroval Lu Lei, který je zároveň šéfem New Media Films. Na jednu stranu se uvádí, že produkce byla hodně rychlá, zároveň prý ale trvala osm měsíců. To nejspíš proto, že se zároveň roztočily hned dvě pokračování, Mad Shelia: Virgin Road a Mad Shelia: Vengeance road.

V Číně je obecně čím dál větší hlad po novém obsahu. Americké žánrové filmy se nedostanou do země všechny a lokální fandové samozřejmě chtějí vidět také lokální herce. Přání jim pomáhá splnit firma Tencent, která provozuje filmovou produkci, ale také streamingovou službu V.QQ.com, kam si filmy jako Mad Shelia objednává. Firma chce ale postupně nabízet také náročnější projekty. Jejím čím dál častějším partnerem je americké studio Legendary Pictures a společnost se podílela už na Warcraftu a Kongovi: Ostrově lebek. Do konce roku 2017 pak chce firma utratit za mezinárodní projekty 2 miliardy jüanů (skoro 300 milionů dolarů). Už v září například společnost najala známého scenáristu a producenta Davida S. Goyera (Temný rytíř, Muž z oceli), aby pro ni vyvíjel čínské a mezinárodní projekty.

Zdroje: Bloomberg,Variety, China Film Insider

Galerie: 7

Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu Mad Shelia: Čínská vykrádačka Šíleného Maxe je šílená | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest