Armor Wars: Starkův odkaz se začne točit už letos

Armor Wars: Starkův odkaz se začne točit už letos | Fandíme filmu
Marvel
Jak to bude se záporáky série, jež naváže na Iron Manův odkaz?

U Marvelu sice naprosto odmítají, že by v nejbližší době přivedli Tonyho Starka zpátky k životu, jeho odkaz nicméně pořád je aktuálním tématem. Spider-Man by o tom mohl vyprávět a blíží se dvě nové série, kde Iron Manovo dědictví bude ještě patrnější. Superhrdinka Ironheart je v komiksech vyloženě dívčí variací na Tonyho vědeckou stránku osobnosti. Ačkoliv je to stále školačka, dokázala si podomácku vyrobit vlastní ironmanovskou zbroj. Její minisérie už nabírá obsazení.

A dále přijde na řadu série Armor Wars. Ta se podle posledních informací od spolehlivé insiderky Lizzie Hill začne točit letos v říjnu nebo v listopadu v americké Atlantě. O sérii toho stále víme docela málo, ale Tonyho odkaz bude jednoznačně cítit. Nejen, že hlavním hrdinou je jeho nejlepší přítel James Rhodes (Don Cheadle), ale tématem celé série je to, že se Tonyho technologie dostává do nepovolaných rukou.

Pracovní název produkce je Rigatoni, z čehož fanoušci usuzují, že se jako záporák vrátí Justin Hammer (Sam Rockwell). Ten je známým milovníkem italského jídla a v komiksech byl součástí příběhu Armor Wars. Ve filmech jsme jej viděli naposledy v Iron Manovi 2, v němž skončil ve vězení. Zadrženého jsme naposledy viděli také padoucha Sonnyho Burche (Walton Goggins). Ten se ve snímku Ant-Man and the Wasp snažil prodat Pymovu technologii na černém trhu, takže pokud se od té doby dostal na svobodu, tak si lze snadno představit, že si s chutí namočí prsty i do obchodu se Starkovou technologií. Že by se v minisérii mohl objevit naznačuje skutečnost, že v jednu chvíli byl na databázi IMDb k Armor Wars připojený Gogginsův dublér.

V minisérii Armor Wars se vrátí Don Cheadle coby James „Rhodey“ Rhodes v obleku War Machinea. Bude se vyrovnávat se smrtí svého přítele Tonyho a bude po světě nahánět uniklou Iron Manovu technologii, která se dostala do špatných rukou. Hlavním scenáristou série je Yassir Lester.

Foto je ilustrační - War Machine

Zdroje: The Ronin, The Cosmic Circus, Lizzie Hill

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest