Tony Stark je momentálně u Marvelu tabu

Tony Stark je momentálně u Marvelu tabu | Fandíme filmu
Marvel
Scenáristé Spider-Mana: Bez domova o tom, zda se mohl ve filmu objevit Tony Stark.

Článk může obsahovat spoilery pro snímek Spider-Man: Bez domova.

Pro marvelovku Spider-Man: Bez domova bylo stěžejním motivem, když se do reality Petera Parkera (Tom Holland) začali stahovat lidé z jiných realit, kteří na něj měli zásadní vazbu. Část fanoušků veřejně spekulovala o tom, zda by to náhodou nebyla příležitost, jak se opět potkat s Tonym Starkem. Nicméně scenáristé vysvětlili, že i kdyby o něco takového stáli, tak to vlastně ani nebyla varianta.

Scenáristé Chris McKenna a Erik Sommers vystoupili v podcastu The Q&A with Jeff Goldsmith, kde osvětlili, že tohle téma je momentálně u Marvelu zcela zapovězené. Studio se na Starka nechce neustále spoléhat, jakkoliv byl v dosavadních Peterových příbězích klíčovou entitou.

Krom pohledu Marvelu, který si chce poradit i bez Tonyho, si scenáristé také postupně uvědomili, že ať má Iron Man k Peterovi jakkoliv otcovský vztah, není „strýčkem Benem“ tohoto příběhu. Morálním kompasem Parkerova života je jeho tetička May (Marisa Tomei), jak se také postupně v příběhu ukazuje. Jsou to její hodnoty, kterými se řídí. Takže i kdyby Marvel stál o to, aby Tony v příběhu vystupoval (a Robert Downey Jr. s tím souhlasil), tak v té podobě, jak byl Spider-Man: Bez domova konstruovaný, by byl Tony Stark navíc.

Foto: Marvel

Zdroj: The Q&A with Jeff Goldsmith

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest