Rogue Squadron: Star Wars stále počítají s dalším filmem na příští rok

Rogue Squadron: Star Wars stále počítají s dalším filmem na příští rok | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Příběh vesmírných pilotů z předaleké Galaxie se stále snaží doletět až do kin.

Zrovna nedávno jsme psali o tom, že fanoušci filmových Star Wars zažívají hubené roky, když Lucasfilm odsunul všechny svoje celovečerní plány de facto na neurčito. Krátce na to ale opět v předaleké Galaxii vysvitla jiskřička naděje. Tento týden studio Disney zveřejnilo aktualizovaný seznam svých premiér do roku 2028 a krom veřejně známých termínů fanoušky zaujal jeden překvapivý. Snímek Rogue Squadron ze světa Hvězdných válek je v kalendáři stále zanesený na 21. prosince 2023!

Projekt režisérky Patty Jenkins byl oznámený v prosinci 2020 a měl to být další Star Wars film pro kina v řadě. Loni v listopadu jsme se však dozvěděli, že se film odkládá a krátce na to vyšlo najevo, že mezi režisérkou a studiem panují tvůrčí neshody. V tuhle chvíli nemáme k dispozici žádné nové podrobnosti, nicméně Disney měl příležitost snímek z kalendáře vyškrtnout a neudělal to. Zdá se tedy, že momentálně studio minimálně doufá v to, že se do příštích Vánoc film podaří zrealizovat a dotlačit do kin.

Snímek má představit novou generaci vesmírných stíhacích pilotů. Snímek si bude brát jistou inspiraci z videoher Rogue Squadron a pro režisérku Patty Jenkins bude taktéž osobní, protože její otec sloužil u letectva a padl v boji. Zatím je tajemstvím, do jakého období bude film zasazený, popřípadě zda se objeví jakákoliv známá postava. Scénář spolu s Jenkins připravuje Matthew Robinson. Premiéra je v tuto chvíli stanovena na 21. prosince 2023.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: Disney

Galerie: 3

Rogue Squadron: Star Wars stále počítají s dalším filmem na příští rok | Fandíme filmu Rogue Squadron: Star Wars stále počítají s dalším filmem na příští rok | Fandíme filmu Rogue Squadron: Star Wars stále počítají s dalším filmem na příští rok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest