Star Wars: S hrdiny nové trilogie se stále počítá

Star Wars: S hrdiny nové trilogie se stále počítá | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Šéfka Star Wars o Obi-Wanu Kenobim a budoucnosti celovečerních filmů z předaleké Galaxie.

Reportér Matthew Belloni, bývalý redaktor renomovaného The Hollywood Reporteru, nedávno ve svém newsletteru uvedl, že Kathleen Kennedy nenápadně uzavřela s Disneym smlouvu o tom, že povede Lucasfilm minimálně do roku 2024. Na společnost se snáší kritika ohledně špatného plánování ve věci celovečerních filmů, avšak z hlediska seriálů si prozatím značka vede velice dobře a to je zřejmě pro Disneyho (v časech intenzivní podpory streamovací platformy Disney+) zřejmě stěžejní. Popřípadě gigantické společnosti vyhovuje, jak se se Star Wars pracuje úplně mimo pohyblivé obrázky, například v zábavních parcích.

Jak to Kennedy vidí s Hvězdnými válkami do budoucna? Nové filmy jsou po odkladu Rogue Squadron v nedohlednu a Kathleen v otázce termínů nijak sdílnější nebyla, nicméně magazínu Empire prozradila alespoň to, že se do budoucna nadále počítá s tím, že ještě uvidíme postavy nově představené v sequelové trilogii. Primárně tedy především asi Rey (Daisy Ridley), Poa (Oscar Isaac) a Finna (John Boyega). Kennedy doslova řekla: „Ty postavy rozhodně nezapomeneme. Budou žít dál a s kreativním týmem o nich nadále diskutujeme.“ Otázkou je, zda by se jednotliví herci chtěli vrátit. Zvlášť Boyega se veřejně nijak netají tím, že mu nevyhovovalo, jakým způsobem byla jeho postava rychle odsunuta na vedlejší kolej a z jeho pohledu měla sloužit jen jako určitý fíkový list proti kritice, že v Hvězdných válkách vystupují primárně běloši.

V současnosti je to ale u Lucasfilmu opravdu především o minisériích a mezi nimi se ředitelka zmínila o Obi-Wanu Kenobim. Konkrétně prozradila, že když viděla setkání Ewana McGregora a Haydena Christensena po letech, bylo to opravdu emotivní. Představitelé Obi-Wana a Anakina se léta neviděli a ze znovushledání byli opravdu nadšení a bylo na nich prý vidět, že Star Wars jsou pro ně opravdu důležité. Tak snad se nadšení promítne i do výsledného produktu.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Empire, Matthew Belloni

Galerie: 3

Star Wars: S hrdiny nové trilogie se stále počítá | Fandíme filmu Star Wars: S hrdiny nové trilogie se stále počítá | Fandíme filmu Star Wars: S hrdiny nové trilogie se stále počítá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest