Escape Plan: Kdy se dočkáme prvního traileru?

Escape Plan: Kdy se dočkáme prvního traileru? | Fandíme filmu
Konečně máme informace o tom, kdy dorazí netrpělivě očekávaná upoutávka k akčnímu thrilleru s Arnoldem Schwarzeneggerem a Sylvesterem Stallonem

Informační a obecně mediální embargo kolem "svalnatého" akčního thrilleru Escape Plan (dříve The Tomb), v němž budou z hyperstřeženého vězení utíkat Sly s Arniem, je skutečně silné. Nedostává se nám ani fotek, natož nějakých trailerů či materiálů z natáčení. Ano, nedávno jsme tu trošku nadávali, že studia to občas přehánějí, když o filmech vyslepičí téměř vše už v průběhu propagační kampaně, leč toto je možná zase opačný extrém. Americká premiéra byla stanovena na 13. září 2013, tudíž je nevyšší čas odstartovat promo-kolotoč. Nicméně dle posledních informací si ještě chvíli počkáme. Server ArnoldFans vypátrál, že oficiální plakát by měl spatřit světlo světa kolem 7. června a první trailer bude k vidění až při premiéře akční komedie Red 2, tedy 19. července!! Alespoň tak to uvádí zdroj ze společnosti Lionsgate, jejíž dceřinou společností je studio Summit Entertainment produkující poslední počin režiséra Mikaela Håfströma. Nezbývá tedy nic jiného než dál čekat.

Základní synopse: Příběh se zaměřuje na Raye Breslina (Stallone), což je světoznámý bezpečnostní expert, jehož pracovní náplní je analýza a vylepšování zabezpečovacích systémů u vězeňských zařízení. Jak už to bývá, eventuální slabá místa se nejlépe projeví v praxi. Ray se vždy nechá zavřít do daného vězení a následně se pokouší o útěk, přičemž se mu to zpravidla daří. Zásadním zjištěním je, že ředitel věznice vždy ví, co je Breslin zač, tudíž mu v případě nouze může podat pomocnou ruku a s klidem ho dostat ven. Všechno se změní ve chvíli, kdy je hlavní hrdina sám následkem křivého obvinění uvězněn v jednom ze svých výtvorů. Podaří se mu za pomoci Emila Rottmayera (Schwarzenegger) uprchnout a vypátrat, kdo na něj ušil boudu?

Zdroj: AF

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest