Expendables 3: Stallone si vyhlédnul Millu Jovovich

Expendables 3: Stallone si vyhlédnul Millu Jovovich | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Hvězda série Resident Evil jedná o účasti ve třetích Postradatelných. AKTUALIZOVÁNO o dva fan-made postery s "postradatelnou" Millou.

Expendables 3 budou asi pořádně nařachanou záležitostí, alespoň z hlediska výčtu hereckých hvězd. Server Deadline dnes přinesl další upřesňující zprávu, že trio Jackie Chan, Wesley Snipes a Nicolas Cage je v závěrečném stádiu jednání o kontraktech. Jinak řečeno, je prakticky hotovo. Současně Sly na Twitteru oznámil, že je ve spojení se Stevenem Seagalem, přičemž to údajně vypadá nadmíru slibně. Prý se uvidí, zda tlouštíkovi bude vyhovovat nabízená role. Poslední horkou novinkou je snaha tvůrců získat sexy bojovnici Millu Jovovich, která v nemrtvé sérii Resident Evil nejednou dokázala, že maso porcovat umí. Ostatně Stallone v minulosti "pátral" po mladší verzi Sigourney Weaver. Ta by zřejmě byla ideální volbou, leč úloha je pravděpodobně napsána pro mladší herečku.

Co říkáte na možnost angažovat Millu vy?

Galerie: 2

Expendables 3: Stallone si vyhlédnul Millu Jovovich | Fandíme filmu Expendables 3: Stallone si vyhlédnul Millu Jovovich | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest