Já, padouch: Čtvrtý díl animované série už je na cestě

Já, padouch: Čtvrtý díl animované série už je na cestě | Fandíme filmu
Illumination
Scenárista Bílého lotosu je teď v kurzu, chystá hned dva animáky pro společnost Illumination.

Fanoušci neškodné zlomyslnosti jistě už mají v kalendáři zakroužkováno 30. června, kdy do našich kin dorazí Mimoni: Padouch přichází. V tomhle snímku opět zabrousíme do minulosti a dozvíme se něco bližšího o tom, jak to vypadalo, když se žlutí pohůnkové začali sžívat s mladým Gruem. Zároveň soužití Mimoňů a již dávno dospělého Grua pokračuje i v přítomnosti. Blíže nás s tím seznámí chystaný snímek Já, padouch 4 (Despicable Me 4).

Animační společnost Illumination čerstvě ohlásila, že snímek plánuje uvést 23. července 2024 (u nás snad klasicky o den dříve), tedy dva roky po Mimoních. V hlavních rolích se vracejí Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove a Steve Coogan. Režírují Chris Renaud (Já, padouch 1 a 2, Lorax, Tajný život domácích mazlíčků 1 a 2) a Patrick Delage (Zpívej 1 a 2, Tajný život domácích mazlíčků 2). Scénář napsal Mike White (Škola Ro(c)ku, Bílý lotos). Celá série prozatím utržila celosvětově pouze v kinech více než 3,7 miliardy dolarů, takže čtyřka určitě nebude poslední.

Souběžně Illumination Animated Films oznamují také datum premiéry pro snímek Migration (Tažení/Migrace). Ten pojednává o rodině kachen, která se vydává na životní dobrodružství, když ji až příliš opatrný otec přesvědčí, aby se pokusili z Nové Anglie migrovat skrz New York až na Bahamy. Snímek bude uvedený do kin 30. června 2023 (u nás pravděpodobně o den dříve). Režíruje Benjamin Renner (O myšce a medvědovi, Velký zlý lišák), scénář napsal Mike White (Škola Ro(c)ku, Bílý lotos).

Foto je ilustrační - Já, padouch 3

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest