Mimoni: Padouch přichází – Žluťáskové v nové upoutávce na svůj příští film

Mimoni: Padouch přichází – Žluťáskové v nové upoutávce na svůj příští film | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Otto to umí na tříkolce pořádně rozparádit. Je tu nová ochutnávka z příštích Minionů.

Žlutí tikťakové známí jako Mimoni (Minions) už se objevili ve třech celovečerních filmech Já, padouch, v řadě kraťasů a televizních speciálů a ve svém samostatném filmu Mimoni. V příštím roce se po šesti letech žluťáskové dočkají pokračování.

Nový snímek se jmenuje Mimoni: Padouch přichází (Minions: The Rise of Gru) a navazuje tam, kde první Mimoni skončili. Bezelstná horda malých záškodníků se setkala s mladým Gruem, svým milovaným pánem, a teď se dozvíme, jak to bylo dál. Oficiální synopse říká:

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život.

Snímek se odkládal kvůli pandemii, podle nejnovějšího rozhodnutí by měl do českých kin dorazit 30. června 2022. Film natočili Kyle Balda a Brad Ableson. V hlavních rolích v původním znění ve snímku promlouvají Pierre Coffin, Steve Carell, Lucy Lawless, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Julie Andrews, Dolph Lundgren, Taraji P. Henson, Alan Arkin, Danny Trejo, Russell Brand nebo RZA. Tady je nejnovější teaser:

Podklady a foto: Universal, Cinemart

Galerie: 2

Mimoni: Padouch přichází – Žluťáskové v nové upoutávce na svůj příští film | Fandíme filmu Mimoni: Padouch přichází – Žluťáskové v nové upoutávce na svůj příští film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest