Spider-Man: Bez domova – Dočkáme se rozšířeného sestřihu?

Spider-Man: Bez domova – Dočkáme se rozšířeného sestřihu? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Vystřižené scény určitě zamíří na domácí video, ale možná se ukážou ještě v kinech.

Na internetu se objevila zajímavá nepotvrzená zvěst. Spider-Man: Bez domova (Spider-Man: No Way Home) by mohl dostat rozšířený sestřih. Snímek už takhle utržil obří peníze - celosvětově dohromady 1,811 miliardy dolarů a jen v USA 764 milionů dolarů. To znamená, že v pokladnách Pavoučí muž pokořil Avatara. Mohl by ale v žebříčcích nadále stoupat? Bez nasazení v Číně už asi příliš ne, ale určitou posilující injekci by snímku mohla dát právě premiéra rozšířeného sestřihu.

Že se nějaký takový chystá nejprve začal tvrdit jeden anonym na Redditu. Podle něj je rozšířený sestřih filmu psaný v programu indonéských kin, které snímek avizují na 11. března. Tuhle skutečnost vzápětí potvrdil jeden z moderátorů fóra, přičemž na Marvel moderátory je na Redditu celkem spolehnutí. Vedle toho na Twittueru informaci potvrdil ještě uživatel EmberOnMain, jenž v minulosti o Spider-Manovi: Bez domova už několik zákulisních drobností přinesl.

Zcela vyloučit aktuální zprávu nejde už jen proto, že se něco podobného stalo už v případě Spider-Mana: Daleko od domova. Ten byl zhruba dva měsíce po premiéře do kin znovu uvedený v rozšířeném sestřihu (podrobnosti zde). Precedent tedy u studia Sony existuje. Už 22. března navíc Spider-Man: Bez domova vychází na domácím videu, takže pokud bude zájem snímek v kinech ještě trochu vyždímat, je nejvyšší čas.

Čeho bychom se mohli v rozšířeném sestřihu dočkat? Pravděpodobně v opětovném zařazení (některých) vystřižených scén zpátky do filmu. Dle dostupných informací bude součástí vydání filmu na domácím videu také bonusový oddíl, v němž mimo jiného uvidíme právě vystřižené scény. Dohromady jich je zhruba 15 minut a konkrétně jsou to prodloužená scéna u výslechu, nová scéna ze střední školy, nová scéna ze sklepa Doctora Strange, nová scéna o Happyho právníkovi (potenciálně tedy s Mattem Murdochem, alias Daredevilem). A konečně vystřižená scéna, v níž tři Spider-Mani společně tráví čas.

Jak myslíte, že to nakonec dopadne? Opravdu dorazí do kin (alespoň v některých zemích) rozšířený sestřih? Nebo vystřižené scény uvidíme pouze zvlášť, mezi bonusy domácího vydání filmu?

Foto: Marvel

Zdroje: 5150 Amarit, Deadline, Reddit I, II, EmberOnMain

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest