Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu

Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podívejte se také na několik ukázek, které rozšířenou verzi blíže představují.

Studio Sony se rozkmotřilo s Marvelem a nadále si chce filmy se Spider-Manem připravovat samo. Nicméně ještě hodlá plody dosavadního partnerství pořádně vyždímat, a tak do kin vrátilo Spider-Mana: Daleko od domova v prodlouženém sestřihu. Ten si v pokladnách vedl docela obstojně. Našim kinům se prodloužený sestřih filmu vyhnul, takže co všechno nás v něm čeká, až jednou dorazí na domácí video?

Všechny přidané momenty se odehrávají ještě před odletem z Ameriky. Peter (Tom Holland) Nedovi (Jacob Batalon) říká, že zlikviduje mafiánskou rodinu Manfredi. Ned nabídne podporu na telefonu, ale Peter ji odmítne, vystačí si sám. Následuje scéna na úřadě, kde si chce Peter vyzvednout pas, ale fronta je strašně dlouhá. Využije maličkého Spider-robůtka ze svého batohu, který proletí tiše za přepážku, otevře dosud zavřené okénko a Peter k němu okamžitě přejde a vyzvedne si pas.

Následně se Peter staví ve večerce pana Delmara (Hemky Madera), poví mu o svém školním výletě a koupí si rozbočku na sluchátka, kterou později ve filmu chce využít pro společný poslech hudby s MJ (Zendaya). Potom se Peter staví v zástavárně, kde prodá svoje akční figurky, aby mohl v Itálii MJ koupit dárek. Nechá si jen vzácnou hračku Lobota ze Star Wars.

Pak už se film přesouvá do luxusní restaurace, kterou jsme viděli v trailerech, kde peter zlikviduje gangstery z rodiny Manfredi. Peter je všechny přišpendlí pavučinami ke stěnám a stropu, protože musí rychle běžet. Akční scéna je prý zábavná a plná hlášek. Pak přijede policie a Spidey se mužům zákona svěří, odjíždí na prázdniny. A pak už pokračuje film tak, jak jej sami známe z kina.

Sami můžete vidět, že jakkoliv prodloužená úvodní pasáž mohla být zábavná, z hlediska vývoje děje nebo postav mnoho nového nepřidávala, a tak dává smysl, že se ji nakonec režisér Jon Watts rozhodl vystřihnout, jak ostatně sám poznamenal v jednom rozhovoru. Níže můžete z rozšířené verze filmu vidět několik ukázek.

Kromě prodlouženého úvodu byla prodloužena ještě jedna scéna s Mysteriem (Jake Gyllenhaal). Tady je:

New Mysterio scene from FFH Extended cut from r/MarvelStudiosSpoilers

Zdroje: ComicBook.com

Galerie: 6

Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Podrobný souhrn prodlouženého sestřihu filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest