Expendables 3: Stallone potvrdil trojici nových tváří!

Expendables 3: Stallone potvrdil trojici nových tváří! | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Tak na koho se můžeme tutově těšit? Plus obrázky z natáčení snímků Grudge Match a Escape Plan. AKTUALIZOVÁNO: Seagal není zcela ze hry!!

Aktualizace: Sly na Twitteru uvedl, že je ve spojení se Stevenem Seagalem, takže naděje ještě žije! Že by obtloustlý záporák?!? ;-) "...Calling SEAGAL this morning".

Expendables 3 jsou ještě hodně daleko, ale každá oficiálnější zmínka o možném novém (staronovém) castingovém úlovku potěší. Sylvester Stallone se před pár hodinami rozhodl ukamenovat svoje fanoušky příspěvky na sociální síti Twitter, kterou velmi rád používá pro komunikaci s vnějším světem. Tweety mluví za vše: 1) "Mighty Mickey is back..." 2) "What's the plan? Ask Jackie Chan..." 3) "Talked to WESLEY today ... He can not WAIT to fight to the top again !!!!!!! Over...". Na seznamu tudíž stoprocentně jsou Mickey Rourke (ten hlásí návrat, neboť dvojku vynechal), Jackie Chan a Wesley Snipes. Současně také Sly informoval o tom, že si obhlíží určité lokace ve východní Evropě a v Asii. Pravděpodobně se tak podíváme i mimo bulharské ateliéry, leč těžko soudit. Sice to nejsou převratné novinky, ale potvrzení tria Rourke - Chan - Snipes bezpochyby potěšilo.

V galerii pak naleznete pár fotek z natáčení filmů Grudge Match a Escape Plan.

Zdroj: Slyův_Twitter

Galerie: 4

Expendables 3: Stallone potvrdil trojici nových tváří! | Fandíme filmu Expendables 3: Stallone potvrdil trojici nových tváří! | Fandíme filmu Expendables 3: Stallone potvrdil trojici nových tváří! | Fandíme filmu Expendables 3: Stallone potvrdil trojici nových tváří! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest