Expendables 3: Další novou tváří Antonio Banderas?

Expendables 3: Další novou tváří Antonio Banderas? | Fandíme filmu
Sylvester Stallone jasně řekl, že třetí Expendables potřebují nutně "novou krev". Tou by podle všeho mohl být Zorro mstitel.

Italský hřebec usilovně pracuje na dalším dobrodružství partičky postarších akčních hvězd. Nedávno konečně vybral režiséra, kterým se stal neznámý Patrick Hughes, tudíž vcelku překvapivá volba. Na jednu stranu je Sylvester Stallone frajer, že objevuje nadané talenty. Na druhou stranu by měl pamatovat na svoje zdraví, neboť takto bude mít jistě mnohem více práce, než když režíroval zkušený Simon West. Nicméně není namístě volbu zpochybňovat, až čas ukáže, zda to byl krok správným směrem. Jednu položku jsme si tudíž odškrtnuli a můžeme naši pozornost opětovně přesunout před kameru. Stejně většinu z nás zajímá v prvé řadě herecký ansámbl. O nové krvi Stallone přemýšlel hned po uvedení "dvojky". Zatím by měli být na seznamu Jackie Chan, Wesley Snipes, Vinnie Jones a velmi pravděpodobně i Nicolas Cage. Ale pořád to zjevně není všechno. Před několika hodinami se Mr.Expendable na Twitteru pochlubil, že Escape Plan je kvalitní řemeslo, přičemž za pár minut postnul, že Expendables 3 budou plní velkých překvapení. A pak následoval tweet: "Antonio B. ...? Could Be." 

Skutečně mě nenapadá nikdo jiný než Antonio "Desperado" Banderas, jemuž by na poměrně stará kolena ještě nějaká akční rolička určitě slušela. Sice o práci nemá nouzi, ale o žádné velké hity nejde, ač například mysteriózní drama Kůže, kterou nosím z roku 2011 bylo nadmíru kvalitní záležitostí. Rodák z Málagy by do týmu rozhodně zapadnul, avšak klidně by si mohl střihnout i hlavního záporáka. Série potřebuje po slušně našlápnutém "dvojce", v níž se měl Antonio původně objevit, zase někam posunout a charismatický Španěl by byl rozhodně osvěžením. Uvidíme, zda Sly zase jen škádlí fanoušky, nebo má opravdu svého protivníka z Nájemných vrahů na seznamu.

Brali byste Antonia Banderase do party?

Zdroj: Slyův_FB

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest