Ježek Sonic 3 je oficiálně v přípravě

Ježek Sonic 3 je oficiálně v přípravě | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 1 obrázek
Ještě jsme ani neviděli dvojku a už se chystají trojka a seriálový spin-off.

Vše nasvědčuje tomu, že studio Paramount chce do budoucna sázet hlavně na zavedené značky. Jednou z nich je i Ježek Sonic. Ten uspěl se svým prvním filmem, 31. března má u nás premiéru dvojka, ale to není ani z daleka všechno.

Studio oficiálně oznámilo přípravy Ježka Sonica 3. Zatím o snímku nemáme naprosto žádné podrobnosti. Lze předpokládat, že se vrátí minimálně dabér ústředního Ježka – Ben Schwartz. Jestli bude se značkou pokračovat kupříkladu režisér Jeff Fowler, to zatím nevíme. Aktuální tiskové oznámení pouze uvádí, že jako producent bude na sérii nadále dohlížet Neal H. Moritz.

Nejzajímavějším odhalením celého oznámení bylo, když jsme se dozvěděli, že krom dalšího celovečerního filmu se chystá také seriálový spin-off. Toho se dočká Knuckles, nová postava (dobře známá z původních videoher), jež se filmovým divákům představí právě v nadcházejícím Ježkovi Sonicovi 2. Tenhle rudý ježura ve hrách začínal jako antagonista, kterého doktor Robotnik povedl, aby si myslel, že je Ježek Sonic jeho nepřítel. Později Knuckles léčku prohlédl a modrý i rudý bodlinatec se začali přátelit a spolupracovat proti Robotnikovi. Ve filmovém zpracování nás čeká něco obdobného.

Knucklese dabuje Idris Elba (Luther, Sebevražedný oddíl), jenž postavu namluví i v seriálu. Série by se měla začít vysílat (na službě Paramount+) už v příštím roce. Společnosti Sega a Paramount chtějí dál Sonica a jeho nejbližší uvádět v různých formách a na různých platformách a zřejmě má vzniknout celý Sonicův filmový svět.

Foto: Paramount

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Ježek Sonic 3 je oficiálně v přípravě | Fandíme filmu Ježek Sonic 3 je oficiálně v přípravě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest