Ježek Sonic 2: Nový teaser paroduje Matrix

Ježek Sonic 2: Nový teaser paroduje Matrix | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Jeff Fowler blíže představil dvojku a už myslí na trojku.

V kinech aktuálně běží nový The Matrix Resurrections a využít se toho při svém marketingu rozhodl nejrychlejší hmyzožravec pod sluncem. Nový krátký teaser pro snímek Ježek Sonic 2 tak odkazuje na nejrůznější elementy právě z matrixovské série. Přehrát si jej můžete níže.

O snímku se také rozpovídal v rozhovoru pro Collider režisér Jeff Fowler. Prozradil, že na fanoušky čeká větší zážitek. Tvůrci měli po úspěchu prvního filmu volnější ruce, mohli si dovolit otevřít širší svět a naplánovat větší dobrodružství. Zároveň ale platí, že hlavní pro ně byly postavy a jejich emocionální prožitek. Rozhodně nechtěli, aby akce zastínila charakterní stránku věci. A k té patří i smysl pro humor, kdy tomhle směru se více vyřádil především Jim Carrey jako zloduch Doktor Robotnik.

Sonic Robotnika v prvním filmu porazil, ale teď na něj čeká ještě větší zkouška. Teprve se vyjeví, zda to byla jen náhoda anebo dovede konstantně být hrdinou. Do hry totiž vstupuje Knuckles (Idris Elba), další klasická postava ze Sonicových videoher. Fowler jej přirovnává k Terminátorovi či Winter Soldierovi. Je to nezastavitelný bojovník, který je pravým protikladem Sonica. Zatímco náš hrdina je jak neřízená střela, někdo, kdo se vždycky spoléhá na to, že věci nějak zmákne, tak Knuckles je soustředěný, pečlivě trénovaný. Celý život byl připravovaný na to, že se stane válečníkem a teď se cesty obou rozdílných Ježků střetávají.

Jeff měl rád jako malý Sonicovy videohry, takže při představování postav postupoval stejně, jako to dělaly hry. Nejprve divákům představil pouze Sonica a Robotnika. V závěru prvního filmu se ukázala liška Tails. A následně se tedy představuje i Knuckles. Tím to ale nemusí skončit. Už při dokončování triků pro aktuální dvojku režisér myslí na to, co by se dalo dělat příště. Jaký příběh by šlo vyprávět, jaké nové postavy by bylo možné představit. Studio zatím oficiálně nic neschválilo, ale pokud by režisér dostal příležitost se k Ježkovi ještě jednou vrátit, tak by mu bylo ctí a okamžitě by měl připravenou zásobárnu nových nápadů.

Sonic se usadil v Green Hills a chce prokázat, že je má na to stát se skutečným hrdinou. Příležitost dostane, když se vrátí na scénu Doktor Robotnik, tentokrát s novým partnerem, Knucklesem, a hledá smaragd, který má moc tvořit i ničit civilizace. Sonic se spojí s vlastní parťačkou Tails a společně se vydávají najít smaragd dřív, než padne do nesprávných rukou. Ben Schwartz vrací jako Sonic, Jim Carrey jako Robotnik, James Marsden jako Tom, Tika Stumpter jako Maddie, Natasha Rothwell jako Rachel a Adam Pally jako Wade. Knucklese hraje Idris Elba a Tails Colleen O'Shaughnessey. Režíroval Jeff Fowler, scénář napsali Patrick Casey a Josh Miller. Datum české premiéry je stanovené na 7. 4. 2022.

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Collider

Galerie: 4

Ježek Sonic 2: Nový teaser paroduje Matrix | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Nový teaser paroduje Matrix | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Nový teaser paroduje Matrix | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Nový teaser paroduje Matrix | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest