Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte

Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu
Paramount Studios / Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdo mohl být místo Jamese Marsdena parťákem rychlonohého bodlináče? Třeba Kapitán Amerika, Star-Lord, Ant-Man nebo třeba Killmonger.

"Videoherní" Ježek Sonic (Sonic the Hedgehog) nás zrovna dvakrát nenadchnul, když rodinné dobrodružství modrého rychlíka nenabídlo nic, co by člověku utkvělo v paměti. Lze říci, že po těch všech problémech, kterými si Sonic prošel, se jedná o relativně zábavný a nezávadný biják, nicméně žádný zázrak. Jen připomenu, že tvůrci tak trošku podcenili vizuální stránku oblíbené postavičky (a sílu nostalgie) a po prvních trailerech se dočkali drtivé kritiky, neboť modrý rychlík nevypadal tak, jak na něj byly zvyklé generace jeho fanoušků. Nakonec studio zavelelo k ráznému kroku, odložilo premiéru a Sonic prošel zásadním redesignem. Další trailery ukázaly, že to minimálně dle reakcí diváků byl krok správným směrem a snímek režiséra Jeffa Fowlera opět nabral na atraktivitě. Hlavní lidskou postavu si zde střihnul James Marsden, ale někteří fanoušci by po boku Sonica raději viděli někoho jiného, třeba Chrise Evanse.

Pravdou je, že studio zvažovalo vícero kandidátů do role šerifa Toma Wachowskiho. Na seznamu se objevili kupříkladu Paul Rudd, Chris Pratt, Michael B. Jordan a též Evans. Ten měl však našlapaný diář, jelikož se věnoval Avengers: Endgame a chystal se na parádní oldschoolovou kriminálku Na nože, tudíž by si jen těžko udělal na Sonica čas. Pravdou je, že Marsden odvedl slušnou práci a jeho postava patří k tomu lepšímu, co snímek nabízí. Ostatně sympatický rodák z městečka Stillwater v Oklahomě byl nedávno dotázán, zda by byl ochoten zopakovat si roli v případné dvojce a odpověď byla jasná. "Nevím, zda bych to měl říkat (...) ale moc rád se vrátím tolikrát, kolikrát to bude možné." Posléze pochválil tvůrčí tým a štáb, přičemž byl prý nesmírně rád, že si Sonic vedl tak dobře v pokladnách kin.

Nedávno se taktéž objevila šuškanda o tom, že by si ve dvojce mohl zahrát Dwayne Johnson. O tenhle klep se podělil herec Neal McDonough, jenž prý zaslechl podobné zvěsti. Johnson by měl zřejmě ve filmu pouze cameo, což se vzhledem k jeho lásce k videoherní postavičce nezdá být jako vyloučené. O Sonicovi řekl, že jej pařil při studiích a výborně se u toho bavil. Ač vytížen, jeden či dva dny k natočení camea by si v diáři Johnson najít mohl.

Zdroj: ScreenRant, CBM, MW

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 7

Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu Ježek Sonic: Hlavní lidskou postavu mohl hrát Chris Evans - podívejte | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest