Transformers: Probuzení monster je začátek nové trilogie

Transformers: Probuzení monster je začátek nové trilogie | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Měnících se robotů se jen tak nezbavíme, studio s nimi má velké plány.

Společnost ViacomCBS oznamovala řadu novinek. Kupříkladu konečně změní svůj název na Paramount, což je pro většinu diváků daleko známější značka. Filmové studio Paramount je klíčovou součástí celého konglomerátu, stejně jako streamovací služba Paramount+, jež se chce stát globálním hráčem. Proto veškeré filmy Paramountu v budoucnu po uvedení v kinech zamíří právě tam a nikoliv k některému z konkurentů.

Když už Paramount hovořil o svojí filmové službě, věnoval prostor také očekávaným filmům a mezi ty klíčové patří značka Transformers. K té studio zveřejnilo následující tweet:

Dalo by se jej překládat tak, že studio chystá troje nové Transformery: Hraný celovečerní snímek Transformers: Probuzení monster (Transformers: Rise of the Beasts), zatím nepojmenovaný celovečerní animovaný film a nový animovaný seriál. Ale také lze větu chápat tak, že se vedle animovaného filmu a seriálu chystá také nová trilogie hraných filmů, v níž je Probuzení monster první částí. Většina rodilých mluvčích z amerických filmových webů volí druhý výklad, takže to vypadá, že je opravdu v plánu celá nová trilogie se zvířecími Transformery. To samozřejmě za předpokladu, že první snímek bude mít úspěch – v minulosti Paramount najal rovnou celé komando scenáristů, kteří měli připravit celý provázaný svět Transformers filmů a nakonec z megalomanských plánů nic nebylo.

Transformers: Probuzení monster volně navazují na snímek Bumblebee. Děj je zasazený do roku 1994, kdy je dvojice archeologů z Brooklynu vtažená do pradávného konfliktu mezi třemi frakcemi Transformerů: Maximaly, Predacony a Terrocony. Pro lidské hrdiny začíná velké globální dobrodružství. Snímek je inspirovaný Transformers: Beast Wars, kde na sebe následovníci Autobotů a Decepticonů neberou podobu dopravních prostředků, ale zvířat. Terroconi jsou obvykle zuřivé bestie, které toho příliš nevymyslí, ale rády ničí. Bývají ve službách Decepticonů a jsou schopní se poskládat do ještě větších, kombinovaných strojů.

Snímek režíruje Steven Caple Jr., v hlavních rolích vystupují Anthony Ramos a Dominique Fishback, mezi roboty stoprocentně budou vystupovat Optimus Prime (Peter Cullen), Bumblebee, Mirage, Arcee, Wheeljack, Optimus Primal (Ron Perlman), Rhinox, Airazor, Cheetor, Scourge, Nightbird a Battletrap. Datum české premiéry je stanoveno na 8. června 2023.

Foto: Paramount

Zdroj: Paramount

Galerie: 4

Transformers: Probuzení monster je začátek nové trilogie | Fandíme filmu Transformers: Probuzení monster je začátek nové trilogie | Fandíme filmu Transformers: Probuzení monster je začátek nové trilogie | Fandíme filmu Transformers: Probuzení monster je začátek nové trilogie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest