Transformers 7: Název, datum premiéry a podrobnosti

Transformers 7: Název, datum premiéry a podrobnosti | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Roboti představují svoji bestiální budoucnost.

Nedávno herec Anthony Ramos mluvil o tom, jak sedmý Transformers film bude jiný. Teď máme o chloupek víc podrobností o tom, jaký tedy vlastně bude. Studio Paramout odhalilo první detaily. Snímek se bude jmenovat Transformers: Rise of the Beasts. Bude se odherávat v 90. letech, půjde o celosvětové dobrodružství a představí nám Maximaly, Predacony a Terrocony, kteří se zapojí do probíhající války mezi Autoboty a Decepticony. Datum premiéry snímku bylo stanoveno na 24. 6. 2022.

V minulosti se objevovaly různé zvěsti o tom, že by příští Transformers film mohl být inspirovaný Transformers: Beast Wars a nakonec to tak zjevně bude. Maximalové a Predaconi jsou v transformeří mytologii následovníci Autobotů a Decepticonů, kteří na sebe neberou podoby dopravních prostředků, ale zvířat. V předloze se jejich bitvy mohou odehrávat i v daleké budoucnosti, tady se zjevně zjeví mezi událostmi snímků Bumblebee (80. léta) a Transformers (naše tisíciletí). Není úplně zřejmé, zda dojde k nějakému cestování v čase či určitému popírání dosavadních filmů, které se na počátku více méně tvářily, že lidstvo nemá s Transformery žádné zásadní zkušenosti (což posléze bylo víc a víc porušováno). Terroconi jsou obvykle zuřivé bestie, které toho příliš nevymyslí, ale rády ničí. Bývají ve službách Decepticonů a jsou schopní se poskládat do ještě větších, kombinovaných strojů.

Snímek režíruje Steven Caple Jr. a v hlavních rolích hrají Anthony Ramos a Dominique Fishback. Snímek bude uvedený 24. června 2022.

Podklady a foto: Paramount

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest