Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali

Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Komiksové studio odhaluje další tajemství pro svůj očekávaný biják.

Poté, co přešlo studio Fox pod správu Disneyho, se všechny marvelovské postavy vrátily přímo do područí Marvel Studios. Naprostá většina postav (X-Men, Fantastická čtyřka) se dočká nového začátku, ale jeden hrdina je natolik populární, že prakticky od začátku bylo dané, že jemu zůstane stejná tvář. Oním šťastlivcem samozřejmě není nikdo jiný než Deadpool.

Už od konce roku 2020 se píše scénář pro „Deadpoola 3“, avšak kdy snímku dočkáme, stále není zřejmé. Podle starších drbů by se letos potenciálně mohlo začít natáčet, ale kdo ví, jak to nakonec bude. Nicméně, ať už příští Deadpoolův samostatný příběh dorazí kdykoliv, zabijáka osobně bychom mohli potkat ve světě Marvelu už letos. A to konkrétně ve snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství.

Zajímavá camea odhalil už trailer snímku, který jsme si podrobně rozebrali na atomy. Vedle toho se však tentokrát vyplatí strčit pod mikroskop také nově zveřejněný plakát. Na první pohled nejde mezi střepy přehlédnout štít Captain Carter, jež nám byla představena v animované sérii What If…? Ale při bližším pohledu se vyjeví i další překvápka.

Největší halo mezi fanoušky vzbudil střep, v němž se podle fanoušků v odlesku odráží právě Deadpool. Na první pohled to tak možná nevypadá, ale když se podíváte dolů do galerie a srovnáte se si obrázek s klasickým obrázkem maskovaného hrdiny, tak tam Deadpoolovy černo-bílé oči a prst přes ústa skutečně vidět jsou. Vedle toho se na střepech vylupuje také vidoucí oko (symbol Iluminátů), symbol Captain Marvel, nějaká zombie, Minotauří kouzelník Rintrah (Adam Hugill), popřípadě Darkhold, temná kouzelnická kniha, jež v minisérii WandaVision padla do rukou Scarlett Witch. Vidíte cokoliv dalšího? Naopak máte pocit, že v některém ze střepů vidím něco, co tam ve skutečnosti vůbec není? Dejte vědět v komentářích. Jednotlivé výřezy si můžete prohlédnout dole v galerii.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 8

Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu Deadpool možná dorazí do světa Marvelu dřív, než bychom čekali | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest