Doctor Strange 2: Ani sám režisér si není jistý, zda už je konečně hotovo

Doctor Strange 2: Ani sám režisér si není jistý, zda už je konečně hotovo | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Nová oficiální synopse hovoří o nebezpečných realitách a tajuplném protivníkovi.

V polovině ledna se konečně podařilo dotáhnout do konce rozsáhlé dotáčky, které od závěru minulého roku podstupoval Doctor Strage v mnohovesmíru šílenství. Mohlo by se zdát, že se komplexnímu projektu konečně podaří dát finální podobu, ale to zatím není tak jisté.

Když se na dokončení filmu zeptal režiséra Sama Raimiho magazín Variety, tak režisér odpověděl, že on sám by to také moc rád věděl, jestli už je hotovo. Myslí si, že ano. Ale zatím se podařilo snímek sotva sestříhat. Teď začne promítání pro testovací publikum a to definitivně ukáže, jestli přeci jenom ještě není potřeba něco upravit. Tedy za předpokladu, že by takové úpravy byly možné v relativně omezeném čase, který tvůrcům do premiéry zbývá. Raimimu se každopádně zamlouvá, že Marvel do poslední vteřiny nepřestává pracovat a dokud to půjde, tak bude tlačit na to, aby se snímek maximálně přiblížil svojí dokonalé podobě.

Vedle Raimiho vyjádření jsme se dočkali také nové oficiální synopse filmu. Podle té se mám tešit na „Nadpřirozené akční dobrodružství“, v němž filmový svět Marvelu otevře mnohovesmír a posune hranice dál než kdykoliv předtím. S Doctorem Strangem se vydáme do neznáma. S ním a jeho starými i novými mystickými spojenci navštívíme neuvěřitelné a nebezpečné alternativní reality mnohovesmíru, kde se doktor utká s tajuplným novým nepřítelem.

Dole v galerii můžete vidět nejnovější obrázky.

Dveře do multiversa plného tajemství a šílenství se otevírají. Iron Man a Captain America jsou po zuřivé bitvě v Avengers: Endgame pryč a předpokládalo se, že centrální úlohu v Avengers převezme Doctor Strange, dřívější geniální chirurg a ten nejmocnější kouzelník. Jenže po tom, co použil zakázané kouzlo (které je považované za to vůbec nejnebezpečnější) k tomu, aby silou vůle manipuloval s časem a prostorem, otevřely se dveře k tajuplnému šílenství zvanému „mnohovessmír“. Aby dal ve světě, kde se všechno neustále mění věci opět do pořádku, vyhledá Strange pomoc svého spojence a nejvyššího kouzelníka Wonga a nejsilnější Avengerku – Wandu, alias Scarlet Witch. Nad lidstvem se vznáší strašlivá hrozba a celé univerzum už sami zachránit nedovedou. Překvapením je, že ta největší hrozba ve vesmíru vypadá přesně jako Doctor Strange… Režisér Sam Raimi, známý svým jedinečným pohledem na svět, oslní všechny diváky ohromujícím měřítkem a zcela novým vizuálním zážitkem, který bude překračovat hranice času a prostoru.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Foto: Marvel Studios

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Doctor Strange 2: Ani sám režisér si není jistý, zda už je konečně hotovo | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Ani sám režisér si není jistý, zda už je konečně hotovo | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Ani sám režisér si není jistý, zda už je konečně hotovo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest