Kandahar: První fotky z válečné výpravy Gerarda Butlera do Afghánistánu

Kandahar: První fotky z válečné výpravy Gerarda Butlera do Afghánistánu | Fandíme filmu
Thunder Road Pictures / Hopper Stone
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se, jak to vypadá, kdy akční hvězda z Třístovky vyrazí bojovat do pouště.

V kuriózní shodě vzniká souběžně hned několik filmů z válečného Afghánistánu. Jeden s Jakem Gyllenhaalem, další s Tomem Hardym a pak ještě jeden s Gerardem Butlerem. Ten se jmenuje Kandahar, už má dotečeno a momentálně je ve střižně.

Čerstvě byly zveřejněny vůbec první fotky z filmu a několik nových záběrů ze zákulisí. Kandahar je vůbec první velkou americkou produkcí, která většinu scén natočila v Saudské Arábii. Ta se chce stát výraznou filmařskou lokací. Natáčelo se na severozápadě země, kde se nachází Herga, zařazená na seznam památek UNESCO. Teprve v roce 2017 přitom země zrušila zákaz kin. Fotky najdete dole v galerii.

Hlavní postavou je Tom Harris, utajený agent CIA, který v Afghánistánu uvízl hluboko v nepřátelském území. Spolu se svým afghánským tlumočníkem si musí probojovat cestu do Kandaharu, kde je mohou vyzvednout Tomovi lidé. Celou dobu se je přitom pronásledují elitní jednotky pověřené jejich likvidací. Harrise hraje Gerard Butler (Pád Bílého domu, 300). Snímek režíruje Ric Roman Waughn, který už s Butlerem natočil Pád anděla a Greenland: Poslední úkryt. Scénář napsal Mitchell LaFortune na základě vlastní zkušeností armádního rozvědčíka v době Snowdenových úniků. V dalších rolích vystupují Nina Toussaint-White a Bahador Foladi.

Podklady a foto: Thunder Road Pictures

Zdroje: Ric Roman Waughn, Hopper Stone

Galerie: 5

Kandahar: První fotky z válečné výpravy Gerarda Butlera do Afghánistánu | Fandíme filmu Kandahar: První fotky z válečné výpravy Gerarda Butlera do Afghánistánu | Fandíme filmu Kandahar: První fotky z válečné výpravy Gerarda Butlera do Afghánistánu | Fandíme filmu Kandahar: První fotky z válečné výpravy Gerarda Butlera do Afghánistánu | Fandíme filmu Kandahar: První fotky z válečné výpravy Gerarda Butlera do Afghánistánu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest