Oppenheimer: Známe další herecký přírůstek novinky Christophera Nolana

Oppenheimer: Známe další herecký přírůstek novinky Christophera Nolana | Fandíme filmu
Sony Pictures Classics
Zobrazit další 3 obrázky
Natáčení snímku o vzniku atomové bomby už se brzy rozeběhne.

Obsazení snímku Oppenheimer nadále bobtná. Nejnovějším přírůstkem je Dane DeHaan. Ten na sebe poprvé upozornil v krimi sáze Za borovicovým hájem, následně se objevil ve filmech jako Kronika, Amazing Spider-Man 2, Lék na život nebo Valerian a město tisíce planet. Teď tedy dostane příležitost u Nolana, ačkoliv v tuhle chvíli nevíme, jakou figuru si v příběhu zrodu atomové bomby právě Dane zahraje.

Výčet herců působí dojmem, že na koho si režisérem Christopherem Nolan ukáže, toho dostane. A je dost dobře možné, že to tak skutečně je, protože herci s Christopherem zkrátka pracovat chtějí. Představitel hlavní role Cillian Murphy nedávno v magazínu Esquire řekl, že je Nolan jeden z nejlepších žijících režisérů, u něhož máte pocit, že jste v dobrých rukou Murphy s Nolanem dlouhodobě spolupracuje, teprve tentokrát jej nicméně režisér obsadil do hlavní role, což Cilliana, překvapilo, ale také potěšilo.

Natáčení snímku už se pomalu chystá v americkém Novém Mexiku.

Oppenheimer je epický thriller o nevyzpytatelném muži plném paradoxů, který musel riskovat zničení světa, aby jej zachránil. Scénář vychází z Pulitzerovou cenou oceněné knihy American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer od Kaie Birda a Martina J. Sherwina. V hlavnírch rolích Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan a Robert Downey Jr. Režíruje Christopher Nolan. Datum české premiéry je stanovené na 20. července 2023.

Foto je ilustrační: Dane DeHaan ve filmu Zbav se svých miláčků

Zdroje: Esquire, The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Oppenheimer: Známe další herecký přírůstek novinky Christophera Nolana | Fandíme filmu Oppenheimer: Známe další herecký přírůstek novinky Christophera Nolana | Fandíme filmu Oppenheimer: Známe další herecký přírůstek novinky Christophera Nolana | Fandíme filmu Oppenheimer: Známe další herecký přírůstek novinky Christophera Nolana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest