Oppenheimer: Nolanův atomový opus obsadil hlavní ženskou roli

Oppenheimer: Nolanův atomový opus obsadil hlavní ženskou roli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Teoretický fyzik našel svoji paní Oppenheimerovou.

Příštím filmem Christophera Nolana bude Oppenheimer, životopisný snímek o známém spoluautorovi atomové bomby. Víme, že snímek nebude nějakou komorní záležitostí, protože si vyžádá rozpočet ve výši desítek a desítek milionů dolarů. Do hlavní roli byl už dříve obsazen Cillian Murphy. Teď se dozvídáme také to, kdo ztvární ústřední ženskou roli.

Oppenheimerovu manželku ztvární Emily Blunt, hollywoodská superstar, již jsme jen v letošním roce mohli vidět v Jungle Cruise a v Tichém místu 2. Během let se Emily vyšplhala do pozice přední hvězdy velkofilmů, v minulosti jsme ji nicméně mohli vidět úspěšně ztvárnit postavy v náročnějších produkcích, jako byly Victoria nebo Sicario. Jistě si tedy poradí i s Nolanovou historickou výzvou.

Oppenheimer je epický thriller o nevyzpytatelném muži plném paradoxů, který musel riskovat zničení světa, aby jej zachránil. Scénář vychází z Pulitzerovou cenou oceněné knihy American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer od Kaie Birda a Martina J. Sherwina. V hlavnírch rolích Cillian Murphy a Emily Blunt. Režíruje Christopher Nolan. Datum premiéry je stanovené na 21. července 2023.

Foto je ilustrační - Christopher Nolan natáčí válečný Dunkerk

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Oppenheimer: Nolanův atomový opus obsadil hlavní ženskou roli | Fandíme filmu Oppenheimer: Nolanův atomový opus obsadil hlavní ženskou roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest