Hulk: Jaká bude jeho budoucnost

Hulk: Jaká bude jeho budoucnost | Fandíme filmu
Marvel Studios
Poslední zvěsti o tom, jak to bude u Marvelu dál se zeleným obrem.

Článek může obsahovat spoilery pro minisérii She-Hulk!

Hulk nikdy neměl v Marvel Cinematic Universe na růžích ustláno. Poprvé se přestavil v roce 2008, tehdy však ještě postavu hrál Edward Norton a snímek Neuvěřitelný Hulk vznikal ve spolupráci se studiem Universal. Film nebyl přijatý zrovna nadšeně a Marvel se rozešel s Nortonem, který do natáčení hodně vrtal. Do role byl přeobsazený studiem i fanoušky oblíbený Mark Ruffalo a všechno vypadalo zdánlivě růžově.

Následně se však vynořil další problém. Ukázalo se, že kolem značky panuje složitá právní situace, kdy Marvel bez spolupráce s Universalem nemůže točit Hulkovy sólové filmy. Dlouhodobě to nicméně příliš nevadilo a Marvelu se dařilo příběh doktora Bannera odvyprávět ve filmech jiných hrdinů, kde zelený obr hostoval. Přesně tímhle způsobem se na něj můžeme napříště těšit v minisérii She-Hulk, již má studio naplánovanou na letošní jaro. Ale co bude potom?

Naposledy jsme tu měli neurčité zákulisní zvěsti loni na podzim, kdy se proslýchalo, že bychom se do budoucna mohli dočkat příběhu inspirovaného komiksovou sérií World War Hulk. To by zřejmě ve filmové podobě obnášelo především to, že by ve snímku vystupovalo zároveň větší množství různých Hulků.

Teď se objevují nové zvěsti o Bannerově budoucnosti. Už loni v létě se objevila zákulisní zpráva, podle níž by měl v minisérii She-Hulk vystupovat Hulkův syn Skaar. V prosinci to následně potvrdili moderátoři spoilerové sekce Redditu. No a letos v lednu postupně na tyhle zprávy navázali insideři MyTimeToShineHello a KC Walsh. Shine tvrdí, že Bruce Banner opustí na konci She-Hulk Zemi. Walsh potom naznačuje, že se Hulk společně se Skaarem vydá „hledat pomoc“. Výše zmiňovaní moderátoři z Redditu potom tvrdí, že Bruce na konci série odletí ze Země v kosmické lodi.

Samozřejmě platí, že dokud minisérii neuvidíme, tak se nedozvíme, zda jsou zvěsti pravdivé. Pokud ale něco podobného tvrdí tři různé zdroje, můžeme pomalu začít věřit tomu, že se Hulk opět vydá do vesmíru. Čeho přesně se bude snažit docílit, to ukáže až čas, stejně jako to, zda se to dobrodružství bude nějak inspirovat komiksem World War Hulk.

PS: Před časem se objevila (dosud nepotvrzená) zvěst, podle které získal Marvel od studia Universal Hulkova práva, takže ať už to se zelenáčovou budoucností bude jakkoliv, snad by konečně mohl dostat další vlastní celovečerák.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Reddit, KC Walsh, MyTimeToShineHello

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest