Mark Ruffalo o začátcích u Marvelu a o Hulkově filmu, který navrhl

Mark Ruffalo o začátcích u Marvelu a o Hulkově filmu, který navrhl | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Minisérie o She-Hulk mezitím stačila dokončit scenáristickou fázi.

Mark Ruffalo se (na dálku) zastavil v talkshow Jimmyho Fallona a jestli hádáte, že přišla řeč na Hulka, hádáte správně.

Nejdřív se herec rozpovídal o tom, jak si před lety vůbec nebyl jistý tím, zda roli přijmout. Měl pocit, že Hulkovi nemá dát co nového a nebyl si jistý, zda je pro roli ten pravý. Ale režisér Joss Whedon si jistý byl. Nakonec jej k tomu, aby roli přijal, přesvědčil Robert Downey Jr., se kterým několik let předtím hrál ve snímku Zodiac. Downey mu prý zavolal, že všechno bude dobré a roli prostě vzít musí a od té doby měl pocit, že mu nic jiného nezbývá. Pořád ale cítil určitou pochybnost, protože Marvel vám nikdy nedá dopředu přečíst scénář, a vy tak netušíte, do čeho jdete. Naštěstí se Whedon rozhodl kašlat na pravidla a podstrčil Markovi asi dvacet stránek scénáře, ve kterých byla také první scéna, ve které se Banner setkává s Natashou v Indii. Ta scéna se Ruffalovi líbila, měl pocit, že s takovým materiálem může dál pracovat a roli přijal.

Ruffalo také Fallonovi prozradil, že Marvelu navrhl, aby natočil snímek o tom, jak se stal „Bulkem“ , tedy „Bannerem-Hulkem“ v pětileté pauze mezi úvodem Avenger: Endgame a zbytkem filmu. Doslova herec řekl: „Měl by to být samostatný film. Navrhl jsem jim to. Samostatný film o té době ve které se Banner stal Bulkem, rozumíte?“

Rozumíme, nicméně to nemění nic na tom, že Marvel podle dostupných informací stále nemůže kvůli právní šmodrchanici se studiem Universal s Hulkem jednoduše točit samostatné filmy, ale smí jej pouze využívat ve filmech týmových. Další takovou příležitostí, jak se ukázat ve větší partě, by mohla být minisérie She-Hulk, která pojednává o zelené hrdince, která je v komiksových předlohách Bannerovou sestřenicí, která díky transfuzi Bruceovy krve získává schopnosti Hulka.

Scenáristka Dana Schwartz o minisérii čerstvě prozradila, že proces přípravy scénářů je dokončený (nebo alespoň jeho hlavní část) a předpokládáme, že právě tahle minisérie pro Disney+ je jednou z těch, které se realizace dočkají relativně brzy. Dosavadní podrobnosti hledejte ve starších článcích.

Galerie: 4

Mark Ruffalo o začátcích u Marvelu a o Hulkově filmu, který navrhl | Fandíme filmu Mark Ruffalo o začátcích u Marvelu a o Hulkově filmu, který navrhl | Fandíme filmu Mark Ruffalo o začátcích u Marvelu a o Hulkově filmu, který navrhl | Fandíme filmu Mark Ruffalo o začátcích u Marvelu a o Hulkově filmu, který navrhl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest