Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu

Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Hledá se představitelka She-Hulk a představitel zeleného Hulka Mark Ruffalo byl tázán na svou další komiksovou budoucnost.

O tom, zda se jednou objeví na plátně Red Hulk, diskutují fanoušci Marvelu už léta. V komiksech se v Red Hulka mění generál (ministr) Ross, když se snaží vzít situaci do vlastních rukou. Aby se nadále necítil vedle superhrdinů tak bezmocný, použije na sebe stejnou proceduru, která dala vzniknout klasickému Hulkovi. Svou proměnu nemá zpočátku pod kontrolou a je z něj antagonista. Později pomáhá Avengers a následně se staví do čela týmu Thunderbolts.

Ve filmovém světě Ross (William Hurt) dlouhá léta vystupuje, ale vždy pouze jako vojenská či politická figura. Jednoznačně jej uvidíme i v Black Widow, avšak zda se vrátí i poté, to zatím oficiálně odhaleno nebylo. Zákulisní šuškanda nicméně tvrdí, že jeho návrat čekat máme a to dokonce nejen jako politickou figura – podle posledních nepotvrzených zvěstí by se napříště konečně měl proměnit v Red Hulka. Různé zdroje spekulují o různých variantách toho, kde by se tak mohlo stát. Jedna varianta praví, že bychom se Red Hulka mohli dočkat v minisérii Thunderbolts, která se podle nepotvrzených zvěstí chystá. Druhou variantou pak je, že by se ukázal v oficiálně oznámené minisérii She-Hulk.

Když je řeč o She-Hulk, tak u té zatím nic moc bližšího nevíme, nicméně natáčení by mělo začít ve druhé polovině letošního roku a údajně se už hledá představitelka hlavní role. Produkce má zájem o herečku mezi 26 a 34 lety, etnicita nehraje roli.

A jak do toho všeho zapadá samotný Hulk? Jeho představitel Mark Ruffalo v interview před nějakým časem naznačoval, že s Marvelem o další spolupráci jedná. V aktuálním rozhovoru herec řekl, že nic neví, a že Endgame přeci měla být konec. Ale víte, jak to v podobných situacích chodí – Ať už Mark něco ví nebo neví, nesmí nic vyzradit, dokud to neohlásí samo studio.

Galerie: 8

Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu Red Hulk by se konečně mohl představit filmovému Marvel světu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest