The Ledge: Od dob Cliffhangera nebylo visení na skále nikdy tak napínavé

The Ledge: Od dob Cliffhangera nebylo visení na skále nikdy tak napínavé | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit další 4 obrázky
Mladá žena v akčním thrilleru utíká před vrahy do skal. Pusťte si trailer.

Říct o titulku, že je nadsazený, by bylo hodně mírné. Napínavých horolezeckých filmů tu bylo od Cliffhangera spousta. Vertical Limit, Everest, Free Solo nebo třeba úvod Mission: Impossible 2. A ať už si o těchto filmech myslíte cokoliv, nejspíš mi dáte zapravdu, že všechny vypadají rozhodně líp, než novinka The Ledge.

Nadpis skutečně berte spíš jako takový posměšný žertík, ale vlastně to vůbec nevadí. I když nový horolezecký thriller vypadá dost mizerně, tak naštěstí vypadá tak mizerně, že by to ve finále mohlo být zábavné.

Snímek pojednává o dvojici dívek, která si vyrazí zalézt do hor. V základním táboře potkává partičku nadržených borečků, kteří okamžitě začnou dámy opíjet a dorážet na ně. Když si jedna z nich dovolí říci ne, skončí to vážnou nehodou. Namísto toho, aby se pánové pokusili raněné ženě po pádu pomoci, nenapadne je nic lepšího, než po sobě zahladit stopy a nešťastnici dorazit. Jenže druhá dívka je toho svědkem. A tak ji pánové začnou pronásledovat po strmých útesech.

Celý trailer je extrémně směšný. Partička nadrženců jsou totální kreténi už od prvního pohledu, ale dámy jejich přítomnost berou jako milé zpestření. Potom, co opilá žena odmítne agresora a uklouzne, tak je jedinou cestou ven slečnu zabít? To jako vážně? Následně druhá horolezkyně sleduje, jak jí partička vraždí kámošku. Ani neprchá. Ani nezmrzla hrůzou. Ani se nesnaží pomoct. Ne, prostě stojí a točí to, protože zajistit důkazy je v danou chvíli jediná přirozená reakce. No a pak tu máme divoké lezení po (viditelně papundeklových) skalách, ke kterému hraje extrémně dramatická hudba.

Tohle prostě bude parádní nezamýšlená komedie pro dlouhé zimní večery. Snímek bude na VOD uvedený 18. února. Režíroval Howard J. Ford, v hlavních rolích hrají Brittany Ashworth, Ben Lamb, Louis Boyer, Nathan Welsh, Anaïs Parello nebo David Wayman.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 5

The Ledge: Od dob Cliffhangera nebylo visení na skále nikdy tak napínavé | Fandíme filmu The Ledge: Od dob Cliffhangera nebylo visení na skále nikdy tak napínavé | Fandíme filmu The Ledge: Od dob Cliffhangera nebylo visení na skále nikdy tak napínavé | Fandíme filmu The Ledge: Od dob Cliffhangera nebylo visení na skále nikdy tak napínavé | Fandíme filmu The Ledge: Od dob Cliffhangera nebylo visení na skále nikdy tak napínavé | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest