Morbius: Nová upoutávka se změřila na schopnosti a jejich cenu

Morbius: Nová upoutávka se změřila na schopnosti a jejich cenu | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Jak dlouhý bude příští snímek ze světa Spider-Mana a nejnovější fotky Jareda Leta v roli antihrdiny.

Vlastně bychom neměli čekat příliš dlouho. Už 27. ledna má do našich kin dorazit Morbius, tedy nový snímek, který je více či méně provázaný se Spider-Manem. Stále pořád nevíme jak moc, ale spojení existuje. V upoutávkách jsme v minulosti viděli deník Daily Bugle, Spider-Mana nasprejovaného na stěně, zmíněný byl Venom a v ukázkách krátce vystoupil také Vulture (Michael Keaton), Spider-Manův nedávný protivník. Po masivním úspěchu Spider-Mana: Bez domova v kinech lze skoro očekávat, že se studio Sony ještě pokusí nějakým intenzivnějším způsobem využít Morbiova spojení se Spider-Manem v rámci reklamní kampaně.

Zatím je tu nejnovější spot, v němž je krátký odkaz k Venomovi. Jinak se krátké video soustředí na Morbiovy (Jared Leto) nové nadliské schopnosti, jakou jsou zvýšená síla a rychlost, echolokace, regenerace nebo plachtění na vzdušných proudech. Má to jednu zásadní daň. Michael Morbius teď touží po krvi a vůbec neví, zda tuhle chuť dokáže kontrolovat.

Krom teaseru se objevily také nové fotky, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Na stránkách sítě kin Cinemark se potom na krátko objevila informace, že snímek bude mít 1 hodinu a 48 minut. Teď už se stránka nedá dohledat, ale třeba šlo o správnou informaci.

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 27. 1. 2022.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 4

Morbius: Nová upoutávka se změřila na schopnosti a jejich cenu | Fandíme filmu Morbius: Nová upoutávka se změřila na schopnosti a jejich cenu | Fandíme filmu Morbius: Nová upoutávka se změřila na schopnosti a jejich cenu | Fandíme filmu Morbius: Nová upoutávka se změřila na schopnosti a jejich cenu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest