Morbius: Pusťte si parádní scénu přerodu Jareda Leta v upíra

Morbius: Pusťte si parádní scénu přerodu Jareda Leta v upíra | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Spidermanovský upír bude mít hezky stylizovanou akci. Tak se mrkněte.

Morbius v noci na dnešek nabídl novou tříminutovou ochutnávku. Nejde však o klasický trailer, ale o celou jednu scénu. V té sledujeme, jak se Michael Morbius (Jared Leto) mění z umírajícího chatrného muže v běsnící monstrum. Morbius jde rychle do akce a musí se nechat, že ta není zpracovaná vůbec špatně. Zrychlené pohyby, přesouvání z místa na místo v obláčku kouře, to vše vypadá stylově. Stejně tak Morbiovo zpomalené vnímání času, nebo scény natáčené z jeho úhlu pohledu. Že by nakonec tenhle zprvu rozpačitě přijímaný projekt nakonec dopadl lépe, než starší bratříček Venom?

Čtěte také: Morbius: Zatím nejdelší trailer představuje superschopnosti komiksového upíra

Video bylo uvedeno v rámci letošního ročníku brazilského Comic-Conu (alias CCXP) a video osobně uvedl Jared Leto, který zároveň hovořil o tom, že jak jsme sami mohli už dříve pozorovat v trailerech pro Spider-Mana: Bez domova, multiverzum je teď otevřené, což dává možnost pro to, aby se nejrůznější záporáci či antihrdinové do budoucna více setkávali. Leto dokonce naznačil, že by mohlo dojít k sestavení Sinister Six, slavného týmu super padouchů.

A když už je řeč o setkávání záporáků, jeden další bude mít v Morbiovi prostor. Už z trailerů víme, že ve snímku bude vystupovat Michael Keaton jako Vulture. Nedávno sám Keaton prozradil, že se vrací k natáčení dalších scén v téhle roli. Tehdy nebylo zřejmé, pro jaký film to bude. Momentálně stále nemůžeme s jistotou říci, zda náhodou Michael netočil scény pro vícero filmů, nicméně server Murphy‘s Multiverse teď potvrdil, že Keaton s jistotou točí další scény přinejmenším pro Morbia. Není při tom zřejmé, zda přetáčí již hotové scény, nebo přidává nějaké další…

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 27. 1. 2022.

Foto: Sony

Zdroje: Murphy's Multiverse, CCXP

Galerie: 5

Morbius: Pusťte si parádní scénu přerodu Jareda Leta v upíra | Fandíme filmu Morbius: Pusťte si parádní scénu přerodu Jareda Leta v upíra | Fandíme filmu Morbius: Pusťte si parádní scénu přerodu Jareda Leta v upíra | Fandíme filmu Morbius: Pusťte si parádní scénu přerodu Jareda Leta v upíra | Fandíme filmu Morbius: Pusťte si parádní scénu přerodu Jareda Leta v upíra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest