Morbius: Hromada odkazů k jiným komiksovkám v novém traileru

Morbius: Hromada odkazů k jiným komiksovkám v novém traileru | Fandíme filmu
Sony Pictures
Nečekali jsme dlouho a je tu další trailer na upíří dobrodružství Jareda Leta.

Odpoledne byl zveřejněný krátký featurette, kde Jared Leto fanouškům vykládal o tom, co mohou čekat od komiksovky Morbius. K tomu bylo přiloženo pár nových záběrů a příslib nového traileru, který dostaneme už zítra. Mezitím se ale na internet dostal jiný trailer. Mezinárodní, zhruba minutový sestřih upoutávky je online. Není zcela zřejmé, zda jde o plánované zveřejnění, nebo předčasný únik, takže s přehráváním raději neotálejte, ať vám video neuteče.

Ukázka se soustředí primárně na Morbiovo (Leto) hledání léku na jeho zničující chorobu, které jej dovede až k nadlidským schopnostem. Ty přitom nevypadají vůbec špatně. Morbia můžeme vidět se správně znetvořenou tváří, ale také v situaci, kdy se zdánlivě pohybuje super rychlostí. Krom představením monstrózního antihrdiny také ukázka nešetří odkazy na jiné filmy.

Hned v úvodu vidíme budovu Oscorpu. Což je sídlo známé firmy Normana Osborna. Úspěšného vědce a podnikatele, z něhož se v komiksech stává padouch Goblin. Pak se v polovině ukázky mihne Michael Keaton jako Vulture, padouch známý ze Spider-Mana: Homecoming. A úplném závěru upoutávky Morbius prozrazuje, že ví o existenci Venoma. Bude opravdu zajímavé zjistit, jak tohle všechno do sebe vlastně zapadá.

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 27. 1. 2022.

Podklady a foto: Sony

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest