Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru

Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nová upoutávka chystané novinky ze světa Venoma odkazuje k dalším spidermanovským padouchům.

Už zítra bude k vidění nový plnohodnotný trailer na snímek Morbius, další komiksový film studia Sony inspirovaný Marvelem. Už dnes byl zveřejněný nový featurette, v němž představitel hlavní role Jared Leto svoji postavu blíže představuje. Hovoří o tom, že Morbius je geniální, silný a má speciální síly (trailer ukazuje něco na způsob echolokace). Potíž je v tom, že své síly nedokáže kontrolovat. Leto si také pochvaluje, že kvůli roli mohl projít zajímavou proměnou – Morbia uvidíme jednak křehkého, ale později také skutečně monstrózního.

V závěru ukázky Leto zmiňuje, že před Morbiem leží celá „síť možností“, čímž herec zcela zřetelně odkazuje k otázce napojení či nenapojení Morbia na spidermanovské, potažmo marvelovské filmy. Už v minulosti jsme v jiných trailerech viděli grafitti se Spider-Manem, deník Daily Bugle i postavy z filmu Spider-Man: Homecoming. Teď v novém featurettu je Daily Bugle zpátky a zmiňuje na obálce hned dvě známé spidermanovské postavy. U Rhina to ještě vypadá, že nešlo o známého superpadoucha, ale o nějaký kousek, který vyvedla místní zoo. Hned vedle však už zcela nepochybně je řeč o známé antihrdince, když se titulek ptá, zda je Black Cat hrdina nebo padouch. V komiksech je Black Cat populární antihrdinkou, o jejímž možném zfilmování už se mluví dlouhá léta.

Dole v galerii na vás čekají obrázky a zveřejněna byla také nová synopse: Jared Leto se promění v tajuplného antihrdinu Michaela Morbia. Ten trpí vzácnou krevní chorobou a je odhodlaný pomoci všem, které postihla stejná nemoc. Proto se rozhodne k zoufalému risku. Nejprve se zdá, že se mu podařilo až nečekaně uspět, avšak po chvíli se ukazuje, že v něm probudila temnota. Podaří se dobru zvítězit nad zlem, anebo Morbius podlehne svým tajuplným novým touhám?

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 27. 1. 2022.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 7

Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto jako marvelovský upír v novém teaseru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest