Gal Gadot potvrdila, že jako Wonder Woman vystupuje v dalším DC filmu

Gal Gadot potvrdila, že jako Wonder Woman vystupuje v dalším DC filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Božskou Dianu v následujících dvou letech uvidíme určitě v jedné, ale možná také ve dvou nových komiksovkách.

Herečka Gal Gadot zveřejnila na svém Instagramu video, které rekapituluje její uplynulý rok. Obsahuje i dva snímky ze zákulisí. Jeden je z července, druhý ze srpna. Červencový je zcela jednoznačně z natáčení snímku The Flash – člen štábu vedle Gal má na krku vysačku, jakou členové Flashova štábu nosili. O tom, že herečka bude ve snímku vystupovat, se šušká už dlouho. Teď to tedy od ní máme oficiálně potvrzené.

U snímku ze srpna definitivní vodítko nemáme. Gal je jednoznačně v kostýmu Wonder Woman a podle elektrické zástrčky zjevně ve Velké Británii. Před časem se proslechlo, že by se mohla objevit v Shazamovi 2. Pokud se její role (cameo) netočila na dálku před zeleným pozadím, tak se zřejmě chystá pro jiný film, protože Shazam 2 se točil v americké Atlantě. Snad dál pokračovala v natáčení The Flashe. V takovém případě je možné, že svoji účast sfoukla nějak po víkendech, zatímco ve všední dny se musela věnovat jiným pracovním povinnostem. Ale dvouměsíční rozptyl také může naznačovat, že Wonder Woman v The Flashovi má docela velký prostor! Nicméně je tu ještě jedna alternativa. V té době se v Británii točil také Aquaman and the Lost Kingdom, takže Gadot mohla točit scény pro něj!

Co myslíte? Bude Wonder Woman vystupovat pouze v The Flashovi? A má malou nebo velkou úlohu? Anebo ji potkáme i v Aquamanovi 2?

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Gal Gadot

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest