Aquaman 2: Pokud film půjde na stream, Momoa má dostat obří výplatu

Aquaman 2: Pokud film půjde na stream, Momoa má dostat obří výplatu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Záporák Black Manta tentokrát dostane mnohem víc prostoru.

V posledních dnech se do popředí dostalo téma hereckých výplat v době covidové. Hlavní hvězdy často mají ve smlouvě zanesený nárok na podíl ze zisku. Pokud ale film není uvedený do kin, nebo je tam uvedený pouze v omezeném rozsahu, tak se vidina lukrativního bonusu poněkud rozplývá. Kolem téhle problematiky už se točilo veřejně několik hvězd, ale největší rozruch vzbudil spor Scarlett Johansson s Disneym, kvůli hereččiným ušlým ziskům z Black Widow.

U většiny herců se studia snaží podobné situace vyřešit potichu, což by měl být i případ Jasona Momoy. Novinář Matt Belloni z The Hollywood Reporteru informuje, že podle jeho zákulisních informací Momoa dostane královské „odškodné“, pokud by byl Aquaman and the Lost Kingdom uvedený na stream. Domluvu zařídil Momoův agent, ve kterém současný stav hollywoodu vyvolává obavy.

Pokračování podmořského dobrodružství se právě natáčí, tak samotní aktéři toho ještě nějakou dobu mnoho neprozradí, nicméně alespoň krátké vyjádření nabídl pro The Hollywood Reporter Yahya Abdul-Mateen II, představitel antagonisty Black Manty. Podle herce bychom měli Mantu poznat z vícero stran, bude rozmanitější a dostane větší prostor. Scénář pokračování je podle něj lepší, protože dává hercům daleko větší příležitost ukázat svoje schopnosti. Takhle se Yahya na roli připravuje v tělocvičně:

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: The Hollywood Reporter, Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest