Next Goal Wins: Kontroverzní Armie Hammer byl přeobsazený

Next Goal Wins: Kontroverzní Armie Hammer byl přeobsazený | Fandíme filmu
Apple TV+
Oscarový Taika Waititi ve svém příštím filmu vyměnil herce se skandálem na krku.

Začátkem loňského roku obvinilo několik žen herce Armieho Hammera, že zneužíval svoje atypické sexuální preference jako zástěrku manipulace, donucování a napadení. Jedna bývalá partnerka jej rovnou obvinila ze znásilnění, což začala vyšetřovat policie. Hammerovi zástupci vše popřeli, jeho filmová kariéra skončila, nebo přinejmenším byla zásadně pozastavena. Přišel o své zastoupení a role v chystaných projektech.

Práci na snímku Next Goal Wins stihl před skandálem dokončit, nicméně mělo jít o pouhé cameo. Tehdy se spekulovalo, že produkce bude Hammerovu účast prostě jen ignorovat, případně, že jeho minimální role bude vystřižena. Nakonec se našlo jiné řešení.

Server Deadline informuje, že byla role přeobsazena. Namísto Hammera se jí chopil Will Arnett (Lego Batman, BoJack Horseman, Arrested Development). Z vyloženého camea byl part rozšířený na menší roličku. Konkrétní scény se dodatečně znovu přetočily a přidaly se k nim další. Arnett ve snímku představuje bafuňáře samojské fotbalové asociace.

Snímek vzníká na motiv stejnojmenného britského dokumentu z roku 2014. Dokument vypráví příběh holandského trenéra Thomase Rongena (Michael Fassbender), který se pokusí o nemožné. Chce dlouhodobě prohrávající tým fotbalové reprezentace Americké Samoi dovést k vítězství. Dále hrají Elizabeh Moss, Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Semu Filipo, Uli Latukefu, Rachel House, Kaimana, Chris Alosio, Rhys Darby, Angus Sampson a Will Arnett. Režíruje Taika Waititi.

Foto je ilustrační, Will Arnett v seriálu The Morning Show

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest