Doctor Strange 2: Benedict Cumberbatch dostane tučnou výplatu

Doctor Strange 2: Benedict Cumberbatch dostane tučnou výplatu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zůstat u Marvelu i pro pokračování se vyplatí.

Aktuálně Stephen Strange hostuje ve Spider-Manovi: Bez domova. Nebude to ale dlouho trvat a divácká pozornost se přesune na jeho příští samostatný film tedy Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Aniž bych vám zatím mohl prozradit cokoliv bližšího, tak vám povím alespoň tolik, že už tento týden se o snímku dozvíte mnohem, mnohem víc.

Ještě než k to mu dojdeme, je tu alespoň drobná zajímavost od Matta Belloniho, bývalého editora prestižního The Hollywood Reporteru. Ten na veřejnost propálil, jak si Benedict Cumberbatch při natáčení pokračování finančně polepší. Zatímco za první film dostal zaplaceno 5,5 milionu amerických dolarů, u dvojky to bude ještě zajímavější cifra. Měl by dostat 7,5 milionu na ruku a následně podíl ze zisku. To sice na první pohled nevypadá tak královsky, jako desítky milionů, které inkasovali za některé marvelovky Robert Downey Jr. či Scarlett Johansson, ale se zmíněnými bonusy za vysoké tržby už by Cumberbatchova výplata mohla být hodně zajímavá. A po rozsáhlých dotáčkách bude moci říci, že si ji jednoznačně zasloužil.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Foto: Marvel

Zdroj: Matt Belloni

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest