Benedict Cumberbatch a Chris Hemsworth o své budoucnosti u Marvelu

Benedict Cumberbatch a Chris Hemsworth o své budoucnosti u Marvelu | Fandíme filmu
Marvel
Budeme i nadále vídat Doctora Strange a Thora?

V posledních dnech se hned dva různí marvelovští herci vyjádřili k tomu, jak to s nimi bude ve světě komiksů dál. Konkrétně to byli Chris Hemsworth, představitel Thora a Benedict Cumberbatch, představitel Doctora Strange.

Po tom, co producentka Amy Pascal řekla, že vzniknou tři další Spider-Man filmy s Tomem Hollandem, se v australské Today Show zeptali Hemswortha, jestli také podepíše smlouvu na tři další filmy. Na to Chris odpověděl, že podle jeho názoru je u obou herců situace trochu jiná. Zatímco Holland natočil asi tři pavoučí filmy, on sám už byl Thor asi šestkrát nebo sedmkrát. Takže zájem diváků o jeho osobu by podle Hemswortha už mohl opadat. Nicméně dodal, že bude roli hrát, dokud fanoušci budou mít zájem.

Chris má v počtech trochu guláš. Holland se jako Spider-Man letos objeví už v šestém filmu, on sám momentálně točí svůj osmý film s Thorem. Zas takový náskok oproti Spider-Manovi tedy Thor nemá. Navíc nejsou jednotlivé jeho návraty tak nahuštěné na sebe a spolu s Thorem: Ragnarok si Odinův syn prošel výraznou stylistickou obrodou. Zároveň má ale Hemsworth úplnou pravdu: Pokud bude o roli stát on, tak už potom záleží jen a jen na diváckém úspěchu, zda se budou točit i další Thorovy filmy.

Benedict Cumberbatch pohovořil s USA Today, kde byl taktéž dotázaný i na svou budoucnost u Marvelu. A následovala relativně podobná odpověď, kdy Cumberbatch uvedl, že dokud role bude zajímavá, bude pro něj výzvou a Doctor Strange bude dělat ve světě Marvelu zajímavé věci, tak nevidí důvod, proč s komiksovým hrdinou končit.

Aktuálně ve filmu Spider-Man: Bez domova bude Strange vystupovat tak v trochu mentorské či rodičovské roli, kdy bude dohlížet na mladšího a roztěkaného Petera Parkera. Pak s Benedictem uvidíme snímek Doctor Strange in the Multiverse of Madness. O tom Benedict krátce promluvil v podcastu Marca Marona, kde krátce uvedl, že je vlastně těžké říct, jestli to je nebo není jeho sólový film. Ve snímku se toho hodně děje a chvílemi si vlastně nebyl jistý, jestli zrovna jeho postava prochází nějakým charakterním vývojem. Není si jistý, jestli film vůbec bude nakonec fungovat a označil jej jako naprosto šílený.

Kdo ví, zda Benedictovi takový styl práce vyhovuje, ale zatím tedy tvrdí, že pro tuto chvíli se balit kufry nechystá. Připomeňme, že dosud se objevil ve čtyřech Marvel filmech a brzy jej uvidíme v pátém.

Foto: Marvel

Zdroje: Marc Maron, The Today Show, USA Today

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest