Doctor Strange 2: Podívejte se na novou superhrdinku

Doctor Strange 2: Podívejte se na novou superhrdinku | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
America Chavez proniká skrz multiverzum a monstrum se poodhaluje.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness momentálně podstupuje dotáčky a premiéra je ještě daleko, takže na nějakou větší smršť propagačních materiálů si počkáme. Zatím je tu alespoň jedna z prvních vlaštovek. Tak jako k ostatním Marvel filmům, i k Doctoru Strangeovi 2 budou uvedeny na trh nové Lego stavebnice. Pohled na jednu z nich pronikl na internet a jak sami můžete vidět, na krabici jsou vyobrazené podobizny ústředních postav.

Konkrétně jsou tam vyfocení samotný Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), Wong (Benedict Wong), Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) ale především také America Chavez (Xochitl Gomez). Mladá hrdinka se ve filmu divákům představí vůbec poprvé. Chavez má schopnosti procházet napříč paralelními dimenzemi a podle různých zákulisních úniků ji proto pronásleduje buď Scarlett Witch anebo vesmírné monstrum Shuma-Gorath.

Pak jsou tu zprávy, podle kterých Shuma-Gorath ve filmu nebude, popřípadě, že nebude jediným chobotnicovitým monstrem, jež se ve snímku objeví. Už v červenci se objevila zpráva, že by v Doctoru Strangeovi 2 měl vystupovat obří Gargantos. A to teď zřejmě potvrzuje i stavebnice Lego, která v novém setu hračičkům nabídne souboj tří hrdinů a chapadlovitého, jednookého monstra. Všechny obrázky najdete dole v galerii.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Doctor Strange

Zdroje: 1414falconfan I, II

Galerie: 5

Doctor Strange 2: Podívejte se na novou superhrdinku | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Podívejte se na novou superhrdinku | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Podívejte se na novou superhrdinku | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Podívejte se na novou superhrdinku | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Podívejte se na novou superhrdinku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest