The Batman: Vznikly hned dva různé sestřihy filmu

The Batman: Vznikly hned dva různé sestřihy filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Dvě verze nového Batmana se liší v drobném, ale poměrně výrazném detailu.

Článek může obsahovat spoilery pro film The Batman!

Řešili jsme to v polovině listopadu: Dle dostupných informací byl Barry Keoghan najatý, aby ve snímku The Batman představoval padoucha Jokera, nebo nějaký jeho zárodek. Tahle informace unika na veřejnost z testovacích projekcí, kde si produkce ověřovala, zda všechno ve snímku na diváky funguje.

Už tehdy se mluvilo o tom, že se pořádaly různé testovací projekce, kdy při některých diváci scénu s Jokerem viděli, při jiných nikoliv. To teď potvrzuje The Hollywood Reporter, který tvrdí, že vznikly dva různé sestřihy filmu, kdy v jednom sestřihu „jistý herec“ vystupuje a v tom druhém chybí. Aktuálně údajně došlo k finálním testovacím projekcím, po nichž údajně bylo definitivně rozhodnuto, zda inkriminovaná scéna ve snímku zůstane nebo ne.

Dřívější zvěsti hovořily o tom, že Keoghan snad má ve snímku jen cameo a ačkoliv jeho scéna může potěšit fanoušky, tak z vlastního filmu poněkud vyčnívá a slouží primárně k připravení půdy pro pokračování. Tak uvidíme, zda nakonec zvítězí touha připravit kompaktní film anebo budovat už od počátku provázanou sérii.

Bruce Wayne (Robert Pattinson) už dva roky slídí jako Batman po ulicích Gothamu a zasévá strach do srdcí zločinců. To jej zavedlo hluboko do stínů města. V propletené síti zkorumpovaných úředníků a vlivných lidí se může spoléhat pouze na dva spojence, Alfreda Pennywortha (Andy Serkis) a seržanta Jamese Gordona (Jeffrey Wright). Spoluobčané jej tedy vnímají povětšinou jako osamělé ztělesnění pomsty.

Skrze sadistické machinace začne zabiják líčit na Gothamskou smetánku. Série kryptických stop zavádí nejlepšího detektiva světa pátrat do podsvětí, kde se potkává s figurami, jako jsou Selina Kyle alias Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot alias Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) a Edward Nashton alias Riddler (Paul Dano). Důkazy začínají ukazovat k okruhu Bruceových blízkých a začíná být zřejmé, jaký rozsah vlastně mají pachatelovy plány. Batman musí uzavřít nová spojenectví, demaskovat viníka a přinést spravedlnost do světa korupce a zneužití moci, které dlouhá léta svíraly Gotham.

Snímek režíruje Matt Reeves. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest