The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže

The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Studio Warner zavede anonymní linku k nahlašování porušování bezpečnostních zásad natáčení souvisejících s koronavirovou nákazou.

Důvodů, proč se těšit na novinku The Batman, je hned celá řada - mezi jinými například zkušený tvůrčí tým vedený režisérem Mattem Reevesem nebo hvězdné herecké obsazení v čele s Robertem Pattinsonem, který by měl přinést netopýřímu hrdinovi úplně novou a svěží podobu. Možná nejpůsobivějším aspektem filmu je však nabitá galerie záporáků, jejíž součástí jsou jedni z nejikoničtějších komiksových padouchů vůbec - mezi jinými Two Face, Hádankář, Catwoman nebo Tučňák. V posledních dnech se však roznesly spekulace, podle kterých by se měl ukázat další Batmanův dlouholetý protivník.

Tím měl být populární Bane, jehož filmovou podobu jsme dosud mohli vidět již dvakrát - v Batman a Robin a Temný rytíř povstal. Nedávno bylo odhaleno, že měl záporák původně po vzoru loňského Jokera dostat vlastní film, který byl však nakonec zrušen - studio si postavu totiž chtělo údajně ponechat pro budoucí Batmanovy snímky. Nedávné spekulace o jeho roli v The Batmanovi by tedy dávaly určitý smysl, přičemž dokonce přišly i s jeho údajným představitelem, kterým měl být Dave Bautista známý jako Drax ze Strážců Galaxie, který svůj zájem o roli projevoval již v minulosti.

Nově se však bohužel ukázalo, že byly drby ve skutečnosti nepravdivé. Potvrdil to samotný Bautista, který na svém Twitteru reagoval na dotaz fanouška slovy, že se snažil, ale bohužel charakter nehraje. To samozřejmě nutně neznamená, že by se ve filmu samotný Bane nemohl objevit, nýbrž že ho zkrátka nebude hrát Bautista. Přece jenom je však padouchova účast relativně nepravděpodobná - žádné dřívější zvěsti zapojení Banea nenaznačovaly a již tak je skupina antagonistů značně rozsáhlá. Je každopádně třeba konstatovat, že záporákův příchod v případných pokračováních není vyloučen, stejně tak budoucí obsazení Bautisty.

The Batman by se brzy měl stát jedním z prvních předních blockbusterů, které obnoví natáčení po koronavirové pauze, nicméně však ne ve stejné podobě jako před pandemií. Jednak se produkce kompletně přesune do ateliérů a úplně vynechá skutečné lokace, kromě toho budou na placu logicky zavedena přísná bezpečnostní opatření. K jejich udržování by nově měla napomoct telefonní linka vytvořená studiem Warner, na které bude anonymně možno nahlásit jakékoliv porušování bezpečnostních zásad během natáčení. Kromě The Batmana bude linka fungovat i pro produkci třetích Fantastických zvířat.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroj: Deadline

Galerie: 10

The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu The Batman: Záporák Bane s tváří Davea Bautisty se navzdory spekulacím neukáže | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest