The Batman: Údajně se má objevit ještě jeden záporák

The Batman: Údajně se má objevit ještě jeden záporák | Fandíme filmu
Warner Bros.
The Batman má za sebou další kolo testovacích projekcí. Co nám odhalily?

Článek může obsahovat spoilery!

Chystaný snímek The Batman je už v tuhle chvíli plný padouchů. S jistotou se objeví Zoe Kravitz jako Catwoman, Paul Dano jako Riddler, Colin Farrell jako Penguin a John Torturro jako Carmine Falcone. Poslední dobou se nicméně šušká o tom, že ve filmu je ještě jeden záporák. A to dokonce samotný Joker!

Údajně by jej měl hrát Barry Keoghan. Toho jsme čerstvě mohli vidět v Eternals jako Druiga. Do The Batmana byl obsazený loni v létě a tehdy se uvádělo, že hraje člena gothamského policejního sboru. Aktuální zvěsti nicméně tvrdí něco jiného.

Nejprve s překvapivou zprávou o tom, že je Keoghan Joker přišel zhruba před deseti dny deuxmoiworld, bulvární zpravodaj, který se zaměřuje na hollywoodské drby. Před necelým týdnem tvrzení zdánlivě potvrdil Barryho bratr Eric a fanoušci začali spekulovat o tom, proč podle nich z dosud dostupných informací lze logicky vydedukovat, že Barry Keoghan hraje právě Jokera.

A nejnověji jsou tu úniky z testovacích projekcích, jež také Keoghana pasují do role Jokera. Více či méně tuhle skutečnost potvrzují insideři ViewerAnon, KC Walsh, Big Screen Leek a Jeff Sneider. Co dalšího se z testovacích projekcí proslýchá? V tuhle chvíli snímek údajně trvá zhruba 2 hodiny a 45 minut. Vypadá to, že testovacímu publiku se film líbí. Určité výtky se snaší snad jen na závěrečnou třetinu filmu. A to zřejmě proto, že nejde o klasické akční finále. Vyprávění je v tomhle ohledu poněkud komplikovanější. Máme si prý vzpomenout na Temného rytíře, který také nevrcholil velkou bitvou padoucha proti hrdinovi.

Snímek je prý hodně koncentrovaný, dost temný. Bruce Wayne je údajně dost emocionálně rozervaný a hodně času tráví v kostýmu Batmana. Batman oponenty nikdy nezabíjí. Z rozdílů mezi touto a předchozí testovací projekcí se prý zdá, že se tvůrci nějak snaží vybalancovat, nakolik bude snímek samostatný a nakolik bude odkazovat k případným pokračováním. S tím by zřejmě souviselo i představení Jokera, jenž v některých testovacích projekcích chyběl. Vypadá to, že je nějak svázaný s policií a jeho zrod by mohl ukázat chystaný seriál, jenž se na policejní sbor města Gotham zaměřuje.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: deuxmoiworld, Reddit, Viewer Anon I, II, III, Jeff Sneider, KC Walsh I, II, III, Big Screen Leeks

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest