Marvel: Jak dlouho ještě budeme vídat původní Avengers

Marvel: Jak dlouho ještě budeme vídat původní Avengers | Fandíme filmu
Robert Downey Jr., Chris Hemsworth a Jeremy Renner se o své budoucnosti v Marvel Universe vyjádřili aktuálně, o ostatních také víme dost.

Každou chvíli mluvíme o Doctoru Strangeovi, Ant-Manovi, Strážcích Galaxie, Inhumans, Black Pantherovi nebo Ms. Marvel. V těch všech a v mnohých dalších leží budoucnost Marvelu. To ale ještě neznamená, že by jim úspěšná stará garda hodlala uhnout z cesty.

Robert Downey Jr. jeden čas prakticky bez přestávky točil marvelovky a nakonec si ještě při náročné produkci Iron Mana 3 poranil kotník. Zdálo, že má superhrdinů dost a je připravený dát železným oblekům vale. Uplynula však nějaká doba a Downey v rozhovorech začal naznačovat, že pokud Marvel nabídne zajímavý honorář, klidně svou smlouvu prodlouží. V nejnovějším rozhovoru řekl, že komiksové filmy jsou jeden z mnoha dalších trendů. Je to trend úspěšný, ale každá vlna se jednou převalí. On tu vlnu pomáhal formovat, ale také jí za mnohé vděčí a rozhodně se na ní hodlá svézt „až na břeh“. Sdělení je tedy opět jednoznačné: Dokud o Downeyho budou stát fanoušci a Marvel si jej bude moct dovolit, nemusí se Tony Stark bát, že by na něj při příštím pohledu do zrcadla koukala nějaká nová tvář.

Chris Hemsworth byl tentokrát o něco opatrnější. V minulosti tvrdil, že po vypršení současného kontraktu bude v roli i nadále moc rád pokračovat. Teď v rozhovoru uvedl, že jednou jeho práce pro Marvel skončí, ale zatím má smlouvu ještě na další tři filmy a svou postavu hraje strašně rád, takže se do asgardského důchodu nehodlá nijak hnát. Také je rád, že se mu jednotlivé filmy s Thorem daří prokládat jinými rolemi. Co z toho jde usuzovat? Možná si chce Hemsworth svých šest filmů jenom dlouze vychutnat a pak dát kladivu sbohem, možná má roli natolik rád, že se k ní rád vrátí i v budoucnosti, když bude mít dost času na další projekty. Rozhodně působí otevřeně.

Tím pádem máme pod čepcem hned dva Avengery a s dalšími to také není marné. Mark Ruffalo musí podle platných smluv hrát Hulka celkem šestkrát, takže jej Marvel po Avengers: Age of Ultron může šoupnout ještě do dalších čtyř filmů! Samuel L. Jackson v minulosti řekl, že bude v roli Nicka Furyho s chutí dál pokračovat a Jeremy Renner aktuálně odhalil, že jej podle jeho kontraktu může Marvel povolat ještě do Avengers 3 a případného samostatného filmu s Hawkeyem. V současnosti se nicméně šušká o tom, že by se mohl objevit i v Captainovi Amerikovi 3, tudíž se zdá, že je další spolupráci s Marvelem také nakloněn. U Scarlett Johansson bližší podrobnosti jejího kontraktu nejsou známy, nicméně sama mluví o tom, že by si ráda střihla Black Widow v samostatném filmu, takže je očividně také otevřená dalšímu vyjednávání. A mimochodem, Renner v jednom z posledních rozhovorů také uvedl, že ze všeho nejraději by Marvel viděl společný film Hawkeye a Black Widow!

Jediný problém by v původním týmu mohl být s Captainem Amerikou. Chris Evans opakovaně prohlašuje, že po vypršení smlouvy s Marvelem (po Avengers 3), se chce věnovat už jenom režii a hrát by chtěl pouze ve svých vlastních filmech. Obecně se ale spekuluje o tom, že možná právě proto Marvel podepsal Sebastiana Stana rovnou na devět filmů, tak aby mohl v případě potřeby jeho Winter Soldier převzít po Kapitánovi jeho štít, tak jako se to stalo v komiksech.

Jak tedy sami vidíte, původní Avengeři z kin jen tak nezmizí a i po Avengers 3, kdy řadě herců vyprší aktuální smlouvy, budeme s velkou pravděpodobností vídat řadu z nich dál. Ať už to má být v samostatných filmech nebo v léta vzdálených Avengers 4.

Zdroje: The Daily Best, The Hollywood Reporter, The Morning Show

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest