47 róninů: Pokračování velkofilmu s Keanu Reevesem se chystá

47 róninů: Pokračování velkofilmu s Keanu Reevesem se chystá | Fandíme filmu
Universal Pictures
První padla klapka, známe obsazení hlavních rolí a nové historické zasazení snímku.

Od loňského léta víme, že se chystá pokračování 47 róninů (47 Ronin). A to v dost netradiční formě. Zatímco první film byl historický epos s prvky fantasy, „dvojka“ bude zasazena do současnosti.

Teď bylo oznámeno, že se snímek začal natáčet v maďarské Budapešti. Také se dozvídáme, že film produkuje odnož studia Universal zvaná Universal 1440 Entertainment, což není vůbec dobrá zpráva. Tahle společnost se specializuje na béčka určená pro domácí trh, často jde o levná pokračování, bez původních hvězd. Díky společnosti jsme mohli vidět perly jako Král Škorpión 4, Policajt ze školky 2 nebo Doom: Annihilation.

Béčkové společnosti odpovídá také béčkové obsazení. V hlavních rolích vystupují prakticky neznámá Anna Akana a Mark Dacascos, král VHS filmů s bojovou tematikou, jako byly Americký samuraj, Dvojitý drak či Kickboxer 5. Asi nejúspěšnější film, v jakém kdy vystupoval, byl John Wick 3, kde měl vedlejší roli.

Původně mělo být pokračování zasazené do budoucnosti a míchat žánry kyberpunk a horor. Z toho sešlo, možná v rámci snížení rozpočtu (ale to pouze spekuluji). Namísto toho se bude snímek odehrávat v současnosti. Mělo by jít o akční fantasy dobrodružství, kdy v současném moderním světě v naprostém utajení žijí celé klany skrytých samurajů.

Keanu Reeves se nepřekvapivě ve svojí roli nevrátí. Režíruje Ron Yuan, který dosud pracoval primárně jako herec. Scénář napsaly Aimee Garcia a AJ Mendez. Garcia je taktéž především herečka, Mendez knižní autorka. Počítá se s tím, že snímek uvidíme někdy během příštího roku.

Foto je ilustrační, z filmu 47 róninů (Universal Pictures)

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest