Prisoners of the Ghostland: Zběsilý žánrový mix s Nicolasem Cagem v prvním traileru

Prisoners of the Ghostland: Zběsilý žánrový mix s Nicolasem Cagem v prvním traileru | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit další 3 obrázky
Samurajové, kovbojové, postapokalypsa, Quentin Tarantino a bůhvíjaké další inspirace jsou v akční novince protřepané i zamíchané.

Před pár dny jsme se dozvěděli, kdy uvidíme bláznivou novinku s Nicolasem Cagem, Prisoners of the Ghostland. Teď je tu trailer a vypadá to, že Nic ani příliš nepřeháněl, když v rozhovorech tvrdil, že jde o nejšílenější film jeho kariéry.

Jak můžete v upoutávce sami vidět, snímek stylisticky míchá kdeco. Osmdesátkové akční sci-fi ala Útěk z New Yorku či Běžící muž. Samurajské filmy. Westerny. Postapokalyptické příběhy. Určitou lyrickou snovost. Žánrové míchání po vzoru Quentina Tarantina. Cageovo umění sebeparodie. A bůhvíco všechno dalšího. Tahle novinka prostě stříká chutí pobavit diváky a autorskou zapáleností pro ulítlé filmy. Snad z toho nevzešla ani příliš velká slátanina, když průměrná známka na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes činí 6,4 z deseti.

Snímek se odehrává v neurčité postapokalyptické budoucnosti na okraji pustiny ve Městě Samurajů, kde Cage hraje notorického kriminálníka jménem Hero (Hrdina), jenž strávil řadu let ve vězení za zpackanou loupež. Bohatý místovládce zvaný Guvernér Hrdinu z věznice pustí pod podmínkou, že se vydá najít jeho adoptovanou vnučku Bernice. Pokud uprchlici přivede, získá definitivně svobodu. Sám utéct nemůže, protože má na sobě pověšené výbušniny. Aby byl úkol ještě složitější, za hranicí města začíná území duchů a nočních můr. Krom Cage ve snímku hrají Nick Cassavetes, Sofia Boutella, Ed Skrein, Bill Boseley či Teresa Ruiz. Režíroval Sion Sono. Internetové datum premiéry je stanovené na 17. září.

Podklady a foto: RLJE Films

Galerie: 4

Prisoners of the Ghostland: Zběsilý žánrový mix s Nicolasem Cagem v prvním traileru | Fandíme filmu Prisoners of the Ghostland: Zběsilý žánrový mix s Nicolasem Cagem v prvním traileru | Fandíme filmu Prisoners of the Ghostland: Zběsilý žánrový mix s Nicolasem Cagem v prvním traileru | Fandíme filmu Prisoners of the Ghostland: Zběsilý žánrový mix s Nicolasem Cagem v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest