Michael Keaton se vrátí do světa Marvelu

Michael Keaton se vrátí do světa Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Přidává padouch Vulture pouze další scény ke stávajícímu filmu nebo se objeví v úplně novém?

Michael Keaton se proslavil rolí Batmana. Po letech se k ní vrací ve snímku The Flash. Avšak ještě než jej diváci znovu uvidí v černém plášti, vrátil se do světa komiksů u konkurenčního Marvelu. Tam ztvárnil padoucha Vultura ve snímku Spider-Man: Homecoming. A následně se ukázalo, že si roli zopakuje ve filmu Morbius, který uvidíme v kinech 27. ledna. Možná to ale nebude naposledy.

Keaton vystoupil v talkshow Jimmy Kimmel Live, kde hovořil také o svých komiksových rolích. Znovu se přiznal k tomu, že tak úplně nechápe, jak jeho role zapadá do širšího kontextu (podrobnosti ve starším článku), ale co je nejdůležitější, odhalil jednu zajímavost: Momentálně se vrací před kamery, aby natočil nějaké nové záběry s Vulturem!

Otázkou je, pro jaký film nové záběry s Vulturem točí. Mohlo by jít zkrátka o dodatečné záběry pro Morbia. Nicméně v poslední době jsme neměli žádné zprávy o tom, že by snímek momentálně podstupoval dotáčky. Skoro bych si tedy spíš vsadil, že Keaton točí scény pro nějaký film z provázaného světa Marvelu. A tam přichází v potaz několik možností. Pokud na nic nezapomínám, tak Marvel točí v Londýně Secret Invasion a The Marvels, v Atlantě Ant-Mana 3 a Strážce Galaxie 3 a Los Angeles dotáčky pro Doctora Strange 2.

Show Jimmyho Kimmela se točí v Los Angeles a Keaton u něj řekl, že Vultura hraje „zítra“. Jistě, mohl někam okamžitě odletět, ale natáčení v LA by asi dávalo větší smysl. Herec tedy buď mohl točit scény přímo pro Doctora Strange in the Multiverse of Madness, anebo nejde vyloučit, že se štábem točil nějakou dodatečnou sekvenci pro jiný film. Marvel už něco podobného v minulosti dělal a v době zeleného pozadí není problém přidat kohokoliv kamkoliv. A kde by dávalo největší smysl Vulturovo zapojení? Pravděpodobně ve Spider-Manovi: Bez domova. Premiéra tohoto snímku už je sice skutečně za rohem, ale pokud by mělo jít čistě o kratičké cameo, asi by nebyl problém jej ještě rychle přidat.

Co myslíte vy? Pro který film Keaton točil nové záběry?

Foto: Marvel

Zdroj: Show Jimmyho Kimmela

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest