Ant-Man and the Wasp: Quantumania – První mlhavý pohled na nového mega záporáka

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – První mlhavý pohled na nového mega záporáka | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Po Thanosovi přijde Kang. Je tu první ochutnávka jeho komiksové podoby.

V posledních dnech se nám marvelovky nenápadně poodhalují. Včera jsme tu měli první pohled na Ameriku Chavez, novou hrdinku z Doctora Strange 2. Teď se nám naskýtá první pohled na to, jak bude ve snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania vypadat Kang.

V prvních třech fázích filmového Marvel Universe byl ultimátním protivníkem hrdinů Thanos, který se snažil vymazat půlku života z celého vesmíru. Stále není vyloučeno, že do budoucna bude nějaký jeden ústřední zlosyn chybět, ale pokud by nějaký takový nastoupit měl, tak má Kang velkou šanci, že to bude právě on.

V komiksech je známý pro cestování v čase a napříč časoprostorem. Je to génius z daleké budoucnosti, který ovládá futuristické technologie, dokáže modifikovat svoje tělo a napříč časoprostorem usiluje o nadvládu nad nejrůznějšími civilizacemi. Při tom se samozřejmě střetává s jednotlivými superhrdiny i s Avengers. (Další podrobnosti o komiksovém Kangovi v samostatném článku).

Ve filmovém světě už jsme Kanga potkali. V Lokim, v jeho poslední epizodě. Sice nikdy neřekne své jméno, ale je to on. Nebo přinejmenším jedna z jeho mnoha verzí. Tehdy ještě postava vypadala jako její představitel, Jonathan Majors, a prezentovala se jako samozvaný dobrodinec, který dohlíží na to, aby neprobíhala interdimenzionální válka. Jeho odstraněním se zřejmě otevřela cesta pro nástup daleko nebezpečnějšího Kanga a k potížím napříč mnohovesmírem.

Klasický komiksový Kang nicméně nevypadá jako Jonathan Majors. Je to bytost kterou si můžete prohlédnout dole v galerii. A teď už snad máme i bližší představu o tom, jak bude vypadat ve filmu. Kaskadérský tým snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania dostal jako dárek při závěru natáčení tričko, na němž je vyobrazená zničená Ant-Manova helma a v odlesku je něco (někdo), co dost připomíná právě komiksovou podobu Kanga. Zřejmě se tedy dočkáváme vůbec prvního pohledu na podobu „nového“ Kanga.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Zdroj: One Take News

Galerie: 3

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – První mlhavý pohled na nového mega záporáka | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania – První mlhavý pohled na nového mega záporáka | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania – První mlhavý pohled na nového mega záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest