Hawkeye: Kdo bude padouchem celé série a který další Avenger se mohl ukázat

Hawkeye: Kdo bude padouchem celé série a který další Avenger se mohl ukázat | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Tvůrci a herci po prvních epizodách poodhalují další podrobnosti. Plus kompletní muzikálová písnička.

Článek může obsahovat spoilery pro sérii Hawkeye.

Minulý týden Marvel odstartoval novou minisérii Hawkeye rovnou dvěma úvodními epizodami. Ty nám odhalily, že snahou Clinta Bartona (Jeremy Renner) bude dořešení všech slepých konců, které jsou spojené s kostýmem Ronina, v němž Barton za časů Endgame vraždil padouchy ve velkém stylu, aby nemusel myslet na svoji zmizelou rodinu. Ta je teď zpátky, a tak by se k ní rád Clint dostal na Vánoce domů. Nejdřív se ale musí vymotat ze šlamastiky, do níž jej namočila Kate Bishop, mladá vysokoškolačka, která by chtěla být jako on.

Zatím víme, že se dvojice potýká s „teplákovou mafií“ a antihrdinkou Echo (Alaqua Cox), která s ruskými gangstery z nějaké důvodu spolupracuje (je to ta dáma, která se objevila v samém závěru druhé epizody). Víme, že si gangstery někdo najal k tomu, aby ukořistili jakési hodinky z rozpadlé základny Avengers. Co ale hodinky dělají? A kdo je chce? Echo v budoucnu dostane vlastní minisérii, nejspíš se tedy polepší a viníka musíme hledat jinde. Podezřele se chová Jack Duquesne (Tony Dalton), nový nápadník Kateiiny matky Eleanor (Vera Farmiga). Ten ale v komiksech často vystupuje jako klaďas a možná by to bylo až příliš jednoduché, kdyby podezřelý chlápek byl skutečně „utajeným“ hybatelem v pozadí. Část fanoušků se tak už domnívá, že nás čeká zvrat a padouchem bude ve skutečnosti Eleanor Bishop.

Ukáže se Kingpin?

To jsou ale všechno jen dohady a spekulace. Co když za nitky tahá někdo úplně jiný? V poslední době se docela rozmohlo přesvědčení o tom, že by padouchem celé série mohl být Kingpin. Kde se tahle úvaha vzala? Už delší dobu to tvrdí internetoví insideři, například Lizzie Hill nebo Daniel Richtman. Podle nich v minisérii bude vystupovat Vincent D‘Onofrio jako populární padouch Kingpin. Nemělo by jít o stejnou postavu, jako v seriálu Daredevil, ale o alternativní verzi, kdy by Kingpin měl být skutečně robustní chlapík, jako je tomu v komiksech.

Někteří fanoušci se dokonce domnívají, že když režisér Rhys Thomas pro server Bad Taste řekl, že nás ve finále čeká „něco velkého“ myslel tím právě Kingpina. A když se jiný reportér zeptal na to, proč se představila postava Echo právě v Hawkeyeově miniséii, odpověděla na to producentka Trinh Tran slovy, že je to opravdu zajímavá otázka, a že si na odpověď budeme muset počkat do epizody číslo… Pak se producentka zarazila, ale ještě začala vyslovit písmeno „f“, tudíž hovořila o epizodě čtvrté (fourth) či páté (fifth). V rozhovoru pro ComicBook.com Tran řekla, že její nejoblíbenější epizodou je epizoda číslo pět, a že o minulosti Echo nesmí vůbec nic prozradit. Postava Echo je v komisech s Kingpinem úzce spojena, a tak fanoušci opět bouřlivě debatují o tom, zda se náhodou nepředstaví ve čtvrté či páté epizodě.

Stejně tak by se ale teoreticky mohlo ukázat, že se ve čtvrté nebo páté epizodě objeví poprvé postava Yeleny Belove (Florence Pugh), tedy mladší Černé vdovy, jíž jsme potkali ve filmu Black Widow. O ní oficiálně víme, že v seriálu bude někdy vystupovat. Sám Renner potom v rozhovoru pro Decider uvedl, že vliv úmrtí Natashy Romanoff (Scarlett Johansson) na celou minisérii je zásadní. Hodně to ovlivní Clintův vztah s Kate a vůbec celou minisérii.

Zatím tedy skutečně pouze spekulujeme a citujeme zákulisní anonymní zdroje, tak dejte v komentářích vědět, zda si myslíte, že se Kingpin v minisérii skutečně objeví, popřípadě, kdo bude nakonec ultimátním protivníkem, pokud by Kingpin chyběl. Pojďme si nicméně projít, co dalšího ještě tvůrci po prvních dvou epizodách prozradili.

Pokud by vás zajímalo, zda Kate zmizela po Thanosově lusknutí, tak podle názoru její představitelky Hailee Steinfeld nikoliv. Režisér Rhys Thomas potom ještě odhalil, že chtěl do série zakomponovat Ant-Mana, protože ho baví vztah Jeremyho Rennera a Paula Rudda, avšak nepodařilo se mu vedení přesvědčit. A Thomas také vysvětlil, kdy se série vlastně odehrává. Nejdříve v jednom rozhovoru řekl, že v roce 2025, tedy dva roky po událostech Endgame. Později se ale opravil a na Twitteru napsal, že se spletl. Jeden čas se skutečně s časovým odskokem počítalo, ale nakonec je minisérie zasazena do roku 2024. Což je popravdě trochu zvláštní, když se události Edgame staly v roce 2023 a tohle by měly být první Vánoce, které Clint prožil s rodinou. Ale kdo ví, třeba jej úřady tahaly dlouho po nějakých komisích, kde musel objasňovat, co se během bitvy s Thanosem stalo? (Ale to zas jen spekuluji).

Na úplný závěr si pusťte ještě dva nové featuretty a kompletní muzikálovou písničku Save The City. Ve středu dorazí další epizoda, kdy se jistě dozvíme víc.

Foto: Marvel

Zdroje: The Playlist, Daniel Richtman, Bad Taste, MCU News Updates I, II, ComicBook.com I, II, Decider, Murphys Multiverse, Rhys Thomas, The Cosmic Circus

Galerie: 2

Hawkeye: Kdo bude padouchem celé série a který další Avenger se mohl ukázat | Fandíme filmu Hawkeye: Kdo bude padouchem celé série a který další Avenger se mohl ukázat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest