Hawkeye: Proč je nakonec minisérií, ne filmem

Hawkeye: Proč je nakonec minisérií, ne filmem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Producentka odhaluje podrobnosti o přípravách nové marvelovky. A k tomu nová porce upoutávek.

Premiéra Marvel minisérie Hawkeye je v tuhle chvíli už opravdu za rohem. Novinka uvede premiérou svých dvou úvodních epizod v noci ze středy na čtvrtek středoevropského času. Ještě než se lučištnického dobrodružství na našich obrazovkách dočkáme, máme pro vás jednu z posledních porcí upoutávek a několik zajímavostí, které v rozhovoru pro The Hollywood Reporter prozradila producentka Trinh Tran.

Ta se rozpovídala o tom, že v jednu chvíli byla na stole varianta, že Hawkeye bude zpracovaný jako film. Nakonec se však v Marvelu rozhodli pro seriálovou variantu. A to čistě proto, aby měli více času. Máme se blíže seznámit s Avengerem, jehož jsme zatím ve filmech blíže nepoznali. K tomu se nám představuje úplně nová hrdinka, Kate Bishop, vztah obou postav a jejich dobrodružství. A v šesti hodinách to jde zkrátka snáze než ve dvou.

Zpočátku se vedlo hodně debat o tom, zda do role Kate byla nebo nebyla obsazena Hailee Steinfeld, podle Tran však byla herečka pro Marvel jasnou kandidátkou od momentu, kdy přišla na první společnou schůzku. Pak už šlo jen o to, sladit program všech zúčastněných.

A zajímavý komentář měla producentka také na adresu Clinta Bartona (Jeremy Renner) a jeho motivace. Delší dobu díky trailerům víme, že se Clint snaží na Vánoce dostat domů k rodině. Tyhle Vánoce jsou nicméně o to důležitější, že jsou to vůbec první Vánoce, která má táta od rodiny strávit se svojí ženou a dětmi, po tom, co se mu na pět let vypařili kvůli Thanosově lusknutí ze života!

A teď už pětka nejnovějších upoutávek, které si můžete přehrát. Nejdříve je tu dvojka klipů. V jednom Clint potkává rodič Kate, ve druhém se dvojice utkává s „teplákovou mafií“. Pak je tu jeden krátký film o filmu a dva TV spoty. Dole v galerii na vás čekají nejnovější plakáty.

Disney+ a Marvel Studios vás zvou do New Yorku, do doby po „probliknutí“, na nečekané vánoční prázdniny s Hawkeyem. Bývalý Avenger Clint Barton má před sebou zdánlivě jednoduchý úkol: Být na Vánoce doma. Je to možné? Snad s pomocí Kate Bishop, dvaadvacetileté lučištnice, jež sní o tom, že se stane superhrdinkou. Oba dva jsou nucení spolupracovat, když stíny Bartonovy minulosti hrozí, že toho pokazí víc, než jen svátečního ducha.

V minisérii Hawkeye vystupuje Jeremy Renner jako titulární hrdina, který se spojí s další dobře známou lučištnicí z marvelovských komiksů, s Kate Bishop, ztvárněnou Hailee Steinfeld. Obsazení doplňují Vera Farmiga Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James a novicka Alaqua Cox jako Maya Lopez. Sérii dostal na starost Rhys Thomas a režíruje duo Bert and Bertie. Série startuje na streamovací službě Disney+ 24. listopadu 2021.

Foto: Marvel

Zdroje: The Hollywood Reporter

Galerie: 5

Hawkeye: Proč je nakonec minisérií, ne filmem | Fandíme filmu Hawkeye: Proč je nakonec minisérií, ne filmem | Fandíme filmu Hawkeye: Proč je nakonec minisérií, ne filmem | Fandíme filmu Hawkeye: Proč je nakonec minisérií, ne filmem | Fandíme filmu Hawkeye: Proč je nakonec minisérií, ne filmem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest