Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách

Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bojovat se zločinem jen s lukem a šípy docela bolí. Série marvelovských trailerů to potvrzuje.

Marvel nedávno v rámci tzv. „Disney+ Day“ předvedl vůbec první ukázky z She-Hulk, Moon Knighta a také Ms. Marvel. V rámci akce byly ale uvolněny také nové ukázky z Hawkeye, kterého už za několik posledních měsíců propagace známe docela dobře. I tak ale nové ukázky stály za to. Nejprve tu máme celý dlouhý kus automobilové honičky, která vrcholí na jednom z newyorských mostů. Video představuje dynamiku mezi Clintem Bartonem (Jeremy Renner) a mladou Kate Bishop (Hailee Steinfeld). Také na vlastní oči vidíme, jak bude v praxi mít vliv Clintova nedoslýchavost a jak nezastavitelnou antagonistkou bude Echo (Alaqua Cox).

Druhá ukázka z Disney+ Day už je klasický trailer se sestřihem rozličných záběrů. Pak se objevil ještě jeden klip (delší scéna), kde vidíme, že Clinta zjevně mrzí, že je mezi Avengery tak trochu otloukánkem, když ho na ulici nikdo nepoznává a lidé se raději otáčejí za cosplayery. A Hawkeyeův nelehký úděl je ještě víc podtržený, když v akčních scénách vidíme, jak si musí všechno tvrdě vydřít „ručně stručně“. Žádné super sérum, žádné technologie, žádné čáry, prostě jen tvrdá dřina. Ukázky také naznačují, proč se Clint rozhodne zůstat v New Yorku a neodjede domů se svojí rodinou. Vypadá to, že se Kate Bishop jakožto jeho fanynka, dostane do potíží s lidmi, kteří mají nevyřízené účty právě s Bartonem. Ten za situaci cítí osobní odpovědnost a neodjede, dokud věci nedá do pořádku.

Dole pod trailery najdete v galerii nejnovější fotky.

Disney+ a Marvel Studios vás zvou do New Yorku, do doby po „probliknutí“, na nečekané vánoční prázdniny s Hawkeyem. Bývalý Avenger Clint Barton má před sebou zdánlivě jednoduchý úkol: Být na Vánoce doma. Je to možné? Snad s pomocí Kate Bishop, dvaadvacetileté lučištnice, jež sní o tom, že se stane superhrdinkou. Oba dva jsou nucení spolupracovat, když stíny Bartonovy minulosti hrozí, že toho pokazí víc, než jen svátečního ducha.

V minisérii Hawkeye vystupuje Jeremy Renner jako titulární hrdina, který se spojí s další dobře známou lučištnicí z marvelovských komiksů, s Kate Bishop, ztvárněnou Hailee Steinfeld. Obsazení doplňují Vera Farmiga Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James a novicka Alaqua Cox jako Maya Lopez. Sérii dostal na starost Rhys Thomas a režíruje duo Bert and Bertie. Série startuje na streamovací službě Disney+ 24. listopadu 2021.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 8

Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu Hawkeye: Automobilová honička a další parádní scény v posledních ukázkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest