Hluchá superhrdinka z chystaného Hawkeye dostane vlastní sérii

Hluchá superhrdinka z chystaného Hawkeye dostane vlastní sérii | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Marvel chystá další projekt s ženskou hrdinkou. A jsou tu nejnovější fotky z natáčení Hawkeye.

Po minisérii WandaVision na Disney+ převzali štafetový kolík The Falcon and the Winter Soldier, kteří diváky od čar a kouzel zavedli do světa špionáže. Koncem roku by měl dorazit na malé obrazovky další člen Avengers. V Hawkeyovi dostane vlastní prostor titulní lukostřelec, jehož si zopakuje Jeremy Renner a na pomoc hrdinovi bude Kate Bishop v podání Hailee Steinfeld. Mimo Kate dostanou příležitost se představit i další postavy z komiksu. Jednou z nich bude i hluchá indiánka Maya Lopez (Alaqua Cox). A právě ta se má v budoucnu dočkat vlastní minisérie.

V komiksech od Marvelu vystupuje Maya pod přezdívkou Echo a poprvé se objevila v sešitu s Daredevilem. Dále má vazby na Moon Knighta i Avengers. Postava dokáže dokonale napodobit jakýkoliv bojový styl, který uvidí. Stejnou schopností vládne Taskmaster, záporák z filmu Black Widow. Podle serveru Deadline je projekt s hluchou superhrdinkou v rané fázi vývoje a do pozic scenáristů a producentů byli oznámeni Etan a Emily Cohenovi.

Níže na vás čekají další fotky z natáčení Hawkeye, které by mělo skončit na konci dubna.

Dojde i na automobilovou honičku.

Hawkeye je nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Showrunnerem je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Foto: Marvel

Zdroje: Deadline, XRealms Matthews Twitter

Galerie: 5

Hluchá superhrdinka z chystaného Hawkeye dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Hluchá superhrdinka z chystaného Hawkeye dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Hluchá superhrdinka z chystaného Hawkeye dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Hluchá superhrdinka z chystaného Hawkeye dostane vlastní sérii | Fandíme filmu Hluchá superhrdinka z chystaného Hawkeye dostane vlastní sérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest